Orange: Vestea FABULOASA pentru Clientii din TOATA Romania

Orange are o veste fabuloasa pentru clientii sai din toata Romania, iata ce a decis sa faca grupul de telecomunicatii pentru toti romanii din tara.

Orange FABULOASA

Orange are iar o surpriza extrem de buna pentru clientii sai din toata Romania, una de care ar trebui sa stie oricine e interesat sa foloseasca serviciile operatorului de telecomunicatii chiar in momentul de fata in tara. Cei de la Orange au anuntat in mod oficial faptul ca au dat startul unei noi campanii prin care le permite clientilor din Romania sa testeze in mod gratuit ceva ce multi nu credeau ca vor avea posibilitatea sa o faca prea curand.

Orange ii anunta pe romanii din toata tara, cu detalii in aceasta pagina, in legatura cu faptul ca daca sunt interesati, pot sa testeze Samsung GALAXY S20 FE 5G in cadrul unei noi campanii a Smartphone Tester, care acum a devenit Smart Tester. Puteti vedea mai jos despre ce model de telefon este vorba, acesta fiind lansat cu doar cateva saptamani de zile in urma, iar acum oricine e interesat sa-l testeze, o poate face multumita acestui program.

Orange: Vestea FABULOASA pentru Clientii din TOATA Romania

Orange a lansat acum cativa ani programul Smart Tester, si prin intermediul sau le ofera romanilor din toata tara posibilitatea de a testa cele mai noi modele de telefoane mobile, si eventual sa castige cate unul dintre ele. Oamenii primesc telefoanele in mod gratuit de la Orange, le pot testa timp de cateva saptamani de zile, dupa care le returneaza, si scriu un review pe website-ul operatorului cu privire la dispozitivul pe care l-au folosit atat timp.

Vrei să testezi noul Samsung Galaxy S20 FE 5G? Înscrie-te până pe 20 octombrie pe oran.ge/testeazaGalaxyS20FE5G, testează-l și poate fi al tău. 📱🎁 #SmartTester

Publicată de Orange pe Joi, 15 octombrie 2020

Orange incearca sa le ofere clientilor din toata Romania cele mai bune experiente in ceea ce priveste folosirea serviciilor sale, iar ideile de mai sus sunt unele dintre cele mai bune pe care operatorul le-a avut pana in momentul de fata. Orange stie foarte bine cat de importante sunt programele de acest gen pentru Romani, si mai aveti doar inca 4 zile pentru a va inscrie si a participa la noua sesiune a Smart Tester inainte ca ea sa expire.

Orange va relua cu siguranta programul, insa cu alte modele de telefoane, asa ca ramane doar sa vedem ce anume va mai alege operatorul sa ofere pentru testare pentru clientii sai din intreaga Romanie.