Telekom: Clientii din Romania Vizati de un Mesaj IMPORTANT

Telekom are un nou mesaj important care ii vizeaza pe toti clientii sai din Romania, iata ce a spus grupul de telecomunicatii, si cat de mult conteaza.

Telekom Vizati

Telekom are un nou mesaj important pentru clientii sai din toata Romania, unul de care ar trebui sa stie toti cei care ii folosesc serviciile in momentul de fata, iar asta pentru ca pot avea viata mult usurata de ceea ce spune operatorul de telecomunicatii. Cei de la Telekom si-au actualizat recent aplicatia MyAccount, si au implementat foarte multe noutati foarte interesante pentru clientii din toata Romania, iar de ele poate profita chiar oricine daca o instaleaza.

Telekom vorbeste astazi despre unul dintre beneficiile mari pe care le aduce aplicatia MyAccount, mai exact posibilitatea de a personaliza serviciile cu o denumire care este usor de retinut, pentru a le gasi mai usor. Telekom a gandit totul in ideea de a ii ajuta pe oamenii din intreaga tara sa vada mult mai usor care sunt serviciile pe care le au, si pe care, poate, vor sa le administreze direct din aplicatie, pentru ca acum pot face asta.

Telekom: Clientii din Romania Vizati de un Mesaj IMPORTANT

Telekom a actualizat aplicatia MyAccount cu multe noutati, si i-a invitat pe clientii sai din Romania sa o foloseasca pentru a castiga si o serie de premii interesante, iar multi incep sa se bucure de acest lucru chiar de acum. Vorbim despre premii pe care Telekom le ofera pentru cei care isi prelungesc abonamentele, profita de ofertele disponibile, si nu doar atat, operatorul incercand sa-i invete pe oameni sa se obisnuiasca cu aplicatia sa mobila.

Cu aplicația mobilă MyAccount, ai acces la toate serviciile Telekom dintr-o clipire. Dar uneori trebuie să clipești de…

Publicată de Telekom Romania pe Vineri, 16 octombrie 2020

Telekom e singurul operator care in momentuil de fata ofera premii pentru cei care-i folosesc aplicatia pentru telefoane mobile, ceva ce desigur ca vine ca o surpriza foarte buna pentru multa lume, insa ar trebui sa o faca si alti operatori. Telekom si-a gandit aplicatia pentru a fi cat se poate de usor de folosit de catre toata lumea, si asta e cel mai important pentru ca le permite oamenilor sa se bucure de serviciile sale cu o experienta foarte buna.

Telekom distribuie in mod gratuit aplicatia MyAccount prin intermediul App Store si Google Play Store, astfel ca o puteti instala fara probleme pe telefoanele iPhone si Android chiar acum, daca doriti asta.