Windows 10: Decizia GROZAVA pentru MILIOANE de Calculatoare

Windows 10 beneficiaza de o decizie grozava luata de catre Microsoft pentru milioane de calculatoare din toata lumea, iata ce schimbare mare a facut.

Windows 10 calculatoare

Windows 10 are parte de o foarte importanta schimare facuta de catre compania Microsoft pentru calculatoarele din intreaga lume, si sute de milioane de oameni vor beneficia de aceasta modificare. Cei de la Microsoft au anuntat ca o schimbare noua pentru Windows 10 urmeaza sa aduca un nivel superior de securitate pentru utilizatori, astfel ca driverele care vor fi instalate in cadrul sistemului de operare vor fi verificate mult mai bine.

Windows 10 are implementat un sistem special de securitate care va impiedica instalarea de drivere pentru sistemul de operare in cazul in care acesta nu a fost semnat de catre un producator cunoscut. Masura vine ca una menita sa ii asigure pe utilizatorii de calculatoare cu Windows 10 ca orice fel de drivere instaleaza ei in dispozitivele lor vin de la un producator cunoscut, care le-a si semnat, deci ele sunt sigure.

Windows 10: Decizia GROZAVA pentru MILIOANE de Calculatoare

Windows 10 va afisa erori la instalarea oricaror drivere terte care nu sunt semnate corespunzator de catre producatorii care le distribuie, iar compania afirma ca solutia pentru problema e semnarea corecta a acestora. Asta inseamna ca daca instalati vreun driver de la un producator care nu l-a semnat corect, nu aveti alta solutie pentru a rezolva problema decat de a cere de la producator un driver care sa fie identificat corect de sistemul de operare.

Windows 10 va genera muilte batai de cap pentru oamenii care vor sa instaleze si drivere descarcate direct de pe website-urile producatorilor, in loc de cele oferite automat prin sistemul de actualizari al Windows. Microsoft nu pare sa dea de inteles ca ar vrea sa renunte la acest sistem, si e probabil sa nu o faca atat timp cat utilizatorii beneficiaza de un sistem ridicat de siguranta in cadrul Windows 10, asa ca indiferent de probleme, ar trebui totusi sa avem parte si de un mare beneficiu.

Windows 10 are aceasta schimbare importanta facuta ca parte a actualizarii lansate in cursul lunii octombrie, deci e bine sa o instalati pentru a fi protejati impotriva tuturor celor care vor sa va faca rau in aceasta perioada.