DIGI Romania: Anunt EXTRAORDINAR, ce Primesti GRATUIT Acum

DIGI Romania are un anunt extraordinar pentru clientii sai din toata tara, iata ce primesti gratuit chiar acum de la operatorul de telecomunicatii.

DIGI Romania recordbox

DIGI Romania are pentru clientii sai din toata Romania pregatite surprize extrem de bune de care ar fi bine sa profitati chiar acum, cat inca puteti sa faceti acest lucru, mai ales ca vorbim despre ceva ce este oferit 100% gratuit. Stiti mai mult ca sigur ca DIGI Romania ofera pentru toti clientii sai din tara un serviciu de tip cloud numit DIGI Storage, acesta facilitand salvarea de fisiere in cloud, pentru unii clienti fiind gratuit, pentru altii fiind platit, cu o suma modica.

DIGI Romania ofera pentru DIGI Storage si o varietate de servicii, iar astazi vorbim despre RecordBox, un sistem special care le permite clientilor din toata tara sa faca inregistrari audio care sunt salvate in DIGI Storage. DIGI Romania a gandit acest sistem intr-un mod special, astfel incat clientii sa poata folosi o aplicatie dezvoltata de catre companie, inregistrarile sa fie incarcate automat in platforma cloud, iar de acolo sa fie accesibile oriunde.

DIGI Romania: Anunt EXTRAORDINAR, ce Primesti GRATUIT Acum

DIGI Romania recordbox aplicatie

DIGI Romania ofera aplicatia RecordBox doar pentru telefoanele cu sistem de operare Android, si ea este gandita pentru a securiza datele cat mai bine in timpul transferului catre serverele companiei romanesti. Mai mult decat atat, avand in vedere infrastructura foarte performanta a celor de la DIGI Romania, transferul de date se face la viteze extrem de mari, astfel ca beneficiati de o incarcare rapida a inregistrarilor in cloud, dar si pe alte telefoane in care aveti aplicatia.

DIGI Romania ofera aici o alternativa foarte buna la aplicatiile native din telefoane pentru inregistrarea audio, si RecordBox are marele avantaj ca permite stocarea acestor fisiere in cloud, astfel incat daca telefoanele sunt furate, stricate, ele sunt salvate undeva. Ideea celor de la DIGI Romania este una excelenta, si le ofera clientilor posibilitatea de a avea asemenea inregistrari salvate in DIGI Storage, si disponibila la o simpla apasare distanta, oriunde in lume.

DIGI Romania distribuie aplicatia RecordBox in mod gratuit prin intermediul Google Play Store, deci o puteti instala chiar acum in oricare dintre telefoanele voastre cu sistem de operare Android, fara probleme.