Kaufland: Anuntul de ULTIMA ORA ce-i Vizeaza pe TOTI Romanii

Kaufland a facut un anunt de ultima ora care ii vizeaza pe toti romanii din toata tara, iata cat de importanta este o decizie recenta pentru romani.

Kaufland ora

Kaufland are astazi un anunt de ultima ora care ii vizeaza pe toti romanii din tara, iar asta pentru ca vorbim despre ceva foarte important pentru toate magazinele pe care le are lantul in tara noastra in momentul de fata. Cei de la Kaufland au publicat o decizie de ultima ora care vizeaza modul in care sunt organizate magazinele lor din toata tara, si aici vorbim despre masurile de siguranta impotriva raspandirii Coronavirus, care au fost aplicate.

Kaufland sustine ca va primi certificarea DEKTRA cu privire la implementarea masurilor de siguranta impotriva raspandirii Coronavirus in Romania, si aici vorbim despre o surpriza extrem de buna care vine pentru toata lumea. Mai exact, cei de la Kaufland spun ca atat in magazinele fizice, cat si in depozitele din toata tara au implementat cele mai inalte standarde de siguranta atat pentru angajatii care lucreaza zilnic acolo, cat si pentru clienti.

Kaufland: Anuntul de ULTIMA ORA ce-i Vizeaza pe TOTI Romanii

Kaufland spune ca toate masurile pe care le-a implementat in magazinele si depozitele sale sunt facute in concordanta cu recomandarile OMS in materie, astfel ca vorbim despre decizii foarte bune luate de catre lantul de magazine. Cei de la Kaufland spun ca au grija atat de clienti, cat si de angajati, cu masurile pe care le implementeaza in Romania, astfel ca vorbim despre decizii cu impact major care ar trebui sa protejeze foarte multa lume.

La #15aniDeKaufland vrem să știi că ești în siguranță atunci când vii la cumpărături. Întreaga rețea de 135 de magazine…

Publicată de Kaufland Romania pe Vineri, 16 octombrie 2020

Kaufland stie foarte bine cat de importante sunt masurile de acest gen pentru protejarea tuturor angajatilor si clientilor sai, astfel ca vorbim despre o decizie foarte buna pentru a cere si certificarea implementarii masurilor. Daca este sa dam crezare acestei certificari, atunci in momentul in care mergeti la Kaufland ar trebui sa fie respectate masurile de protectie impotriva raspandirii Coronavirus, si teoretic ar trebui sa existe un risc minim de infectare.

Kaufland este singurul lant de magazine din Romania care a obtinut o asemenea certificare, dar am o vaga impresie ca vom vedea si alte lanturi incercand sa obtina certificari similare in viitorul nu foarte indepartat.