Google Maps: Noua Functie GROZAVA de care chiar Aveai Nevoie

Google Maps are o noua functie grozava de care chiar aveai nevoie in momentul de fata, iata ce a decis Google sa ne ofere incepand din acest moment.

Google Maps grozava aglomeratie

Google Maps continua sa surprinda utilizatorii din intreaga lume cu noi functii grozave, iar astazi vorbim despre ceva cu adevarat util care este implementat de catre compania americana Google pentru toata lumea. Mai exact, cei de la Google au integrat pentru Google Maps o noua functie care ne arata in timp real cat de aglomerata este o locatie cu o afacere de la care dorim sa cumparam ceva, si spre care ne indreptam, sau vrem sa ne indreptam.

Google Maps are de ceva vreme implementata o functie care afiseaza cat de aglomerata este o locatie intre anumite ore, dar acum vorbim despre o functie care afiseaza aceste informatii in timp real, nu in baza unei medii anterioare. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum va arata totul in Google Maps in acea sectiune a aplicatiei, insa informatii similare vom vedea si in sectiunea principala in care vedem informatii despre o ruta pe care o urmarm.

Google Maps: Noua Functie GROZAVA de care chiar Aveai Nevoie

Google Maps grozava aglomeratie

Google Maps integreaza aceasta functionalitate pentru a ne oferi posibilitatea de a nu merge intr-o anumita locatie la o anumita ora pentru a evita aglomeratia, si a nu sta la coada daca nu este necesar sa se intample asta. Ideea din spatele acestei functii este extrem de buna, in special in aceasta perioada cand aglomeratiile nu sunt absolut deloc recomandate, astfel ca Google Maps vine sa ne ajute extrem de mult chiar sa ne si protejam.

Google Maps a inceput sa aiba informatii pretioase despre Coronavirus integrate de ceva vreme de catre cei de la Google, insa acum vorbim despre ceva suplimentar, si extrem de util, care nu e oferit exclusiv din cauza COVID-19. Chiar si asa, putem spune ca Google Maps devine cu mult mai utila pentru foarte multe persoane multumita acestei noi functii speciale, si pana la urma aceasta este o veste grozava pentru noi.

Google Maps are noua functionalitate disponibila chiar in acest moment pentru utilizatori, asa ca e recomandabil sa aveti instalata cea mai recenta versiune a aplicatiei pentru telefonul vostru.