BANCA Transilvania: Anunt pentru Clienti cu o Veste GROZAVA

BANCA Transilvania are un anunt foarte interesant pentru clientii sai din Romania, el aducand si o veste grozava care cu siguranta va bucura multa lume.

BANCA Transilvania veste

BANCA Transilvania este cea mai mare banca din Romania, cu milioane de clienti in toata tara in momentul de fata, iar pentru toti dintre ei vine si o veste grozava in momentul de fata, oricare dintre clienti putandu-se bucura de beneficiile sale. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania si-au anuntat clientii in legatura cu faptul ca aplicatia BT Pay, disponibila pentru telefoanele iPhone, si Android, ofera posibilitatea de a face foarte rapid platile mobile la POS.

BANCA Transilvania vorbeste aici despre optiunea de plata mobila oferita prin BT Pay pentru telefoanlee cu sistem de operare Android, nu si despre cea disponibila pentru iPhone, care e legata de Apple Pay, nu de altceva. BANCA Transilvania a integrat sistemul de plati mobile pentru Android in BT Pay in ideea de a ajuta clientii din toata tara sa beneficieze de o experienta mult mai buna pentru a face plati mobile, in special in aceasta perioada.

BANCA Transilvania: Anunt pentru Clienti cu o Veste GROZAVA

BANCA Transilvania s-a gandit ca nu ar strica daca oamenii ar avea posibilitatea de a face asta si de pe Android, nu doar de pe iPhone cu Apple Pay, iar cu Google Pay nu e oferit in Romania ca metoda universala, banca ofera una proprie. Sistemul de plati mobile disponibil in BT Pay pentru telefoanele Android functioneaza pentru toate modelele, indiferent de producator, cei de la BANCA Transilvania dorind sa le ofere clientilor ceva universal, usor de folosit.

Simplu. #EasyBanking cu BT Pay. 😎

Publicată de Banca Transilvania pe Sâmbătă, 17 octombrie 2020

BANCA Transilvania a gandit totul intr-un mod foarte inteligent, astfel incat sa ii ajute pe clientii sai sa se poata bucura de experienta dorita intr-un mod foarte facil, si foarte multa lume este multumita de aceasta implementare. BANCA Transilvania se lauda si cu faptul ca platile mobile se fac si foarte rapid, in doar 3 secunde, astfel ca oricine are un telefon Android, poate sa achite orice, rapid, la orice POS se afla, doar folosind aplicatia bancii.

BANCA Transilvania distribuie aplicatia BT Pay prin Google Play Store si App Store, si o puteti descarca gratuit chiar acum, dar numai din magazinele acestea doua, nu si din alte magazine terte de aplicatii.