Planeta Venus: Imagini INCREDIBILE Publicate pentru Omenire

Planeta Venus are publicate o serie de imagini incredibile pentru intreaga omenire, iata ce a fost inregistrat cu doar cateva zile in urma mai aproape de soare.

Planeta Venus omenire

Planeta Venus, in cazul in care ati uitat, este in aceste zile vizitata de catre o nava spatiala foarte importanta trimisa acolo de catre ESA si JAXA, adica agentia spatiala europeana, si cea japoneza, nava avand denumirea BepiColombo. Nava spatiala a ajuns deja langa planeta Venus de vreo cateva zile, si a intrat in orbita sa inainte de a o folosi pentru a se catapulta si a isi continua drumul catre Mercur, planeta care e de fapt obiectivul principal.

Planeta Venus a fost fotografiata de catre nava spatiala BepiColombi, iar mai jos puteti vedea aceste imagini, una aratand modul in care nava se apropie de planeta, iar a doua arata cat de aproape a ajuns in final. Vorbim despre un survol pe care nava il face pentru foarte scurt timp langa planeta Venus, iar asta pentru ca ea mai are nevoie de cativa ani pentru a ajunge la Mercur, si isi va incepe cat de curand calatoria pentru a ajunge rapid acolo.

Planeta Venus: Imagini INCREDIBILE Publicate pentru Omenire

Planeta Venus omenire apropiere
FOTO: ESA/BepiColombo/MTM

Planeta Venus a fost survolata de catre nava la doar o distanta de 10.000 de kilometri, deci extrem de aproape, si asta a permis inclusiv efectuarea unor monitorizari pentru atmosfera ei, descoperindu-se ceva interesant despre care va voi vorbi intr-un alt articol. Din cauza camerelor care sunt montate pe nava spatiala, planeta Venus apare ca un disc alb, insa in realitate ea are o cu totul alta culoare, si ati vazut deja multe imagini cu ea reprezentata.

Planeta Venus omenire departare
FOTO: ESA/BepiColombo/MTM

Planeta Venus este vizitata din nou dupa o foarte lunga perioada de pauza in care agentiile spatiale s-au concentrat pe cu totul alte obiective, asa ca vorbim despre o veste foarte buna pentru noi in ceea ce priveste actualizarea informatiilor. Stim deja ca planeta Venus este plina de secrete care abia asteapta sa fie descoperite, iar cercetatorii europeni si japonezi incearca sa desluseasca cat mai multe dintre misterele care se ascund acolo acum.

Planeta Venus va ramane in urma dupa ce aceasta nava isi va incepe calatoria spre Mercur, si nu exista deocamdata vreo alta misiune definitivata pentru a o explora indeaproape, inclusiv suprafata sa extrem de neprietenoasa.