Orange: COLOSALA Surpriza, Ce Primesc GRATUIT Acum Clientii

Orange are o noua surpriza colosala pentru clientii sai din toata Romania, iata ce a decis sa ofere gratuit pentru toata lumea incepand de acum.

Orange COLOSALA

Orange a anuntat in mod oficial o surpriza foarte mare pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca vorbim din nou despre ceva ce ofera in mod gratuit pentru toata lumea, si de care poate ca ar fi bine sa profiti. Cei de la Orange si-au anuntat clientii din toata tara cu privire la faptul ca optiunea Movie Go Unlimited pentru Orange TV Go este disponibila in mod gratuit timp de 2 luni de zile, cu detalii disponibile in aceasta pagina.

Orange a mai oferit aceasta extraoptiune cu gratuitate timp 2 luni de zile pentru clientii sai din toata Romania, ea disparand la un moment dat din oferta, iar acum a decis sa o reactiveze pentru cei dornici sa profite de tot. Orange vorbeste intr-un mesaj nou de pe reteaua de socializare Facebook despre faptul ca oricare dintre clientii sai vor putea vedea filmele din seria “Masini” daca aleg sa isi activeze acest bonus gratuit de 2 luni de zile.

Orange: COLOSALA Surpriza, Ce Primesc GRATUIT Acum Clientii

Orange a creat aceasta extraoptiune special pentru cei care vor sa vada filme si seriale, iar asta pentru ca ofera o librarie destul de extinsa de continut de acest gen pentru oricine e interesat sa profite de promotie. Orange a avut pentru o perioada de timp inclusiv o extraoptiune cu canale de televiziune disponibila gratuit timp de 2 luni de zile, insa iata ca acum a ramas doar cea care ofera posibilitatea de a vedea filmele operatorului de telecomunicatii.

Viteză, adrenalină, spionaj și mai multă viteză. Trăiește aventura alături de Lightning McQueen. Toate cele trei filme…

Publicată de Orange pe Sâmbătă, 17 octombrie 2020

Orange incearca sa convinga tot mai multa lume sa foloseasca Orange TV Go, iar promotia cu 2 luni de gratuitate ii ajuta pe clienti sa urmareasca orice ii intereseaza, fara sa plateasca vreun ban pentru asta. Cei de la Orange nu limiteaza accesul la aceasta promotie pentru clientii din Romania, dar desigur ca trebuie sa fiti client pentru a putea beneficia de tot, cei care nu sunt clienti ai operatorului ramanand fara aceasta optiune, din pacate.

Orange are aceasta promotie disponibila pentru o perioada limitata de timp, asa ca ar fi bine sa profitati de ea cat este disponibila, pentru ca va disparea, si veti regreta ca nu ati reusit sa o activati pentru utilizare in contul vostru.