DACIA Logan: Modelul SPECIAL pe care NU il Asteptau Romanii

DACIA Logan are de ceva vreme zvonita lansarea intr-un model special pe care multi romani nu il mai asteptau dupa lansarea seriei noi, iata care este.

DACIA Logan asteptau

DACIA Logan a avut luna trecuta parte de o lansare foarte importanta, un nou model fiind pus in distributie de catre compania romaneasca DACIA, iar el vine cu foarte multe schimbari bune pentru toti clientii. Printre aceste noutati majore nu se numara si una dintre modificarile pe care multi clienti le asteptau, mai exact introducerea unui model hibrid, dar lipsa unei motorizari diesel sugereaza faptul ca am putea vedea o asemenea versiune in curand.

DACIA Logan este o masina ieftina, iar o versiune hibrid ar fi scumpa de produs, insa producatorul roman ar putea trece peste problemele de acest gen, si ar putea oferi o versiune care sa imbine reducerea de costuri cu tehnologia de semi-ultima ora. Am vazut ca in modelul Spring pe care DACIA l-a lansat este folosita o motorizare electrica aparent slaba pentru o masina, insa asta a ajutat la mentinerea costurilor la un nivel foarte redus.

DACIA Logan: Modelul SPECIAL pe care NU il Asteptau Romanii

DACIA Logan ar putea avea o strategie similara aplicata, cu motoare de putere mica, suficiente cat sa miste masina din loc pana la o anumita viteza, dupa care motorul de combustie interna va prelua sarcina. E foarte posibil ca o versiune hibrid a DACIA Logan sa aiba si o autonomie foarte redusa, lucru care e logic daca ne gandim ca va avea motoare de putere mica, si baterie de putere mica, deci nu va avea autonomie prea grozava.

DACIA Logan ar putea oferi fix minimul necesar pentru ca o masina hibrid sa functioneze decent pentru clientii care o vor cumpara, si DACIA nici nu prea are de ce sa ofere mai mult la preturile pe care le va cere. Nu va asteptati ca versiunea hibrid a DACIA Logan sa fie una fabuloasa, pentru ca nu va fi, masina urmand a aduce aceasta tehnologie la un cost foarte redus pentru clienti, si nimic mai mult, asa cum se intampla cu modelul Spring in acest moment.

DACIA Logan ar putea fi lansata intr-o versiune hibrid undeva in 2022, sau 2023, totul in functie de cum vor merge vanzarile pentru modelele actuale, si pentru versiunea Spring, care va fi lansata in 2021 pe piata.