DIGI Romania: FABULOS Anunt care a BLOCAT Clientii Romani

DIGI Romania a facut un fabulos anunt astazi, care a blocat clientii din toata tara, iata ce a decis sa ofere grupul de telecomunicatii pentru noi.

DIGI Romania fabulos

DIGI Romania are pentru milioanele sale de clienti din toata tara un anunt fabulos la care foarte multi nu s-au asteptat, dar care vine ca o veste grozava pentru foarte multi dintre ei in momentul de fata. Cei de la DIGI Romania au anuntat inca de saptamana trecuta ca le ofera clientilor din toata tara 2 luni de MAXPAK bonus daca o activeaza in momentul de fata, urmand ca la expirarea acestei perioade sa inceapa efectiv sa plateasca pentru ea.

DIGI Romania nu are totusi marea surpriza aici, si asta pentru ca grupul de telecomunicatii a anuntat ca toti cei care decid sa activeze extraoptiunea MAXPAK acum intra automat intr-un concurs care ii poate aduce intr-un serial al HBO. Bani negri se numeste serialul pe care cei de la HBO il produc in momentul de fata, iar DIGI Romania spune ca oricare dintre clientii care activeaza acea extraoptiune acum vor avea sansa de a face parte din el, intr-un mod special.

DIGI Romania: FABULOS Anunt care a BLOCAT Clientii Romani

DIGI Romania spune ca acel, sau acei, castigator/i vor beneficia de o expreienta de realitate virtuala si vor deveni personaj in serialul Bani Negri, fara a se oferi mai multe detalii cu privire la ceea ce inseamna mai exact asta. Chiar si asa, surpriza pe care DIGI Romania a pregatit-o pentru clientii sai din toata Romania este una unica, si asta pentru ca pana acum niciun alt operator nu a oferit asa ceva la activarea unei extraoptiuni MAXPAK.

DIGI Romania a avut destul de des oferte speciale pentru clientii care au dorit sa beneficieze de extraoptiunile HBO pentru pachetele de televiziune, asa ca gratuitatea de 2 luni de zile nu e tocmai ceva nou. Pe de alta parte, experienta de realitate virtuala, si transformarea intr-un personaj pentru serialul Bani Negri de la HBO este o reala premiera pentru Romania, una de care unii dintre clientii DIGI Romania ar putea decide sa profite acum.

DIGI Romania permite activarea extraoptiunii MAXPAK pentru clientii sai cu doar un click, direct din website-ul sau, astfel ca vorbim despre o idee foarte buna pe care operatorul o lanseaza in tara noastra pentru toti cei care-i folosesc serviciile.