Politia Romana: cele mai MARI Amenzi Date unui Sofer din Romania

0

politia romana amnezi mari sofer

Politia Romana a dezvaluit astazi o premiera foarte importanta in care ne arata cele mai mari amenzi date vreodata unui sofer din Romania, dar si ce reguli de circulatie a incalcat acesta pentru a fi sanctionat intr-un asemenea mod.

“Permisul suspendat până în 2024…

Amendă de 20.880 lei…

Acestea sunt cele mai mari sancțiuni date vreodată unui șofer și de ele a “beneficiat” un tânăr de 20 de ani din orașul Siret, județul Suceava.

16 nereguli la regimul rutier au identificat polițiștii suceveni, în timp ce îl urmăreau pe acesta pentru că nu a oprit la semnalele lor.

Nu este nici o greșeală, abaterile constând în viteză excesivă (mult peste 100 de km/h în localitate), neoprire la semnal sau deplasare pe contrasens, fiind înregistrate la ore diferite și la indicatori, kilometri diferiți, astfel că au fost cumulate.

O singură înregistrare a radarului privind viteza excesivă înseamnă 90 de zile de suspendare a permisului.

Într-un final, Ionuț și Mihai, cei pe care îi vedeți în poză, alături de colegii lor, au reușit să-l blocheze pe tânărul teribilist, înainte de a pune în pericol viața cuiva.

Vă rugăm să conduceți prudent, pentru a nu vă pune viața în pericol… atât pe a dumneavoastră, dar și pe a celorlalți participanți la trafic!”

Permisul suspendat până în 2024… Amendă de 20.880 lei…Acestea sunt cele mai mari sancțiuni date vreodată unui…

Publicată de Ministerul Afacerilor Interne, Romania pe Sâmbătă, 17 octombrie 2020