LIDL Romania: Anuntul INCREDIBIL, Surpriza pentru Clienti

LIDL Romania are un anunt incredibil pentru clientii din toata Romania, iata ce surpriza foarte mare a facut pentru clientii din tara si Europa.

LIDL Romania INCREDIBIL

LIDL Romania are o surpriza cu adevarat extraordinara pentru clientii sai din toata tara, una de care foarte multa lume s-ar putea bucura, mai ales ca vine ca o premiera pentru tara noastra, cel putin din cate stiu eu. Dupa cum prea bine stiti, cei de la LIDL Romania au lansat aplicatia LIDL Plus pentru clientii din toata tara, aceasta aducand o varietate de benficii pentru ei, inclusiv multe reduceri si promotii speciale in toate magazine din Romania.

LIDL Romania spune totusi ca aplicatia LIDL Plus nu e limitata doar la tara noastra, ci poate fi folosita inclusiv in alte tari europene in care programul sau este disponibil, ceea ce e o foarte interesant. Practic, LIDL Romania le ofera romanilor optiunea de a se bucura de oferte si promotii pentru produsele sale inclusiv in Germania, de exemplu, unde mai mult ca sigur exista progrmaul LIDL Plus, dar si in alte tari europene in care el este oferit acum.

LIDL Romania: Anuntul INCREDIBIL, Surpriza pentru Clienti

LIDL Romania spune ca pentru a beneficia de ofertele din alte tari, e necesar doar sa mergem in sectiunea de setari a aplicatiei, si sa alegem tara in care dorim sa folosim aplicatia, si totul va fi modificat special pentru ea. Asta inseamna ca daca dorim sa folosim aplicatia LIDL Romania in Germania, trebuie doar sa o selectam de acolo, si vor fi afisate in mod automat toate promotiile disponibile pentru aceasta tara, si putem beneficia de ele imediat.

LIDL Romania surprinde total cu decizia de a permite folosirea aplicatiei sale pentru a beneficia de oferte inclusiv in alte tari din Europa, dar asta e totusi o veste foarte buna pentru ca ne putem bucura de promotii la care nu puteam visa pana acum. Ofertele pe care LIDL Romania le are in tara noastra sunt unele dintre cele mai bune de pe piata, insa romanii care muncesc in strainatate se pot bucura deasemenea de preturi excelente si acolo.

LIDL Romania are mai multe detalii despre aceasta schimbare disponibile direct in cadrul website-ului sau chiar acum.