Fortnite: Noile SURPRIZE pentru Fortnitemares Dezvaluite

Fortnite noile

Fortnite are dezvaluite astazi noile surprize grozave care vor veni impreuna cu Fortnitemares, evenimentul anual pe care cei de la Epic Games il organizeaza pentru Halloween special pentru utilizatorii din intreaga lume, si exista multe surprize grozave pregatite pentru noi.

Fortnite are sute de milioane de jucatori in intreaga lume care abia asteapta sa descopere noutatile la care Epic Games a lucrat pentru ei, si in baza descoperirilor din codul sursa al jocului, se pare ca vom avea parte de cateva provocari interesante, probabil 5, sau 6, la numar.

Fortnite va avea deasemenea si cel putin un skin lansat de catre cei de la Epic Games pentru evenimentul Fortnitemares, astfel ca vom avea pentru ce sa concuram in joc, chiar daca acesta nu va fi unul dintre cele mai interesante disponibile pentru toti jucatorii, macar va fi ceva nou.

Fortnite va avea totusi esenta Fortnitemares in evenimentele pe care Epic Games le va lansa, impreuna cu decoratiunile pentru Halloween pe care producatorul le va amplasa pe toata harta virtuala a jocului, astfel ca vor exista destule surprize interesante pentru toata lumea.

Fortnite trece acum printr-o batalie legala in care Epic Games se lupta cu Apple pentru dreptul de a-si distribui jocul impreuna cu un sistem propriu de plati, iar utilizatorii cu telefoane iPhone n-au acces la el, aceasta disputa lasand multa lume fara acces la actualizarile importante.