Telekom: EXTRAORDINARA Veste, ce le Ofera GRATUIT Romanilor

Telekom are o extraordinara veste pentru romanii din toata tara, iata ce a decis sa ofere in mod gratuit pentru toti cei care-i sunt clienti acum.

Telekom EXTRAORDINARA

Telekom are astazi o noua veste extraordinara pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca a decis sa vina cu o noua surpriza grozava care este oferita pentru toata lumea care indeplineste conditiile de mai jos. Cei de la Telekom dau startul unui nou concurs cu o serie de premii extrem de interesante de care se poate bucura oricine alege pachetele de servicii pe care grupul de telecomunicatii le ofera in momentul de fata, si oferta e foarte interesanta.

Telekom a anuntat un nou concurs pe care il face in parteneriat cu cei de la Viasat, iar clientii care aleg sa contracteze servicii fixe ale grupului de telecomunicatii sunt in mod automat inscrisi intr-un concurs grozav. Mai exact, cei de la Telekom le ofera romanilor posibilitatea de a castiga gratuit un Samsung GALAXY Note 20, un laptop Acer TravelMate P2, o  Lenovo Yoga Smart Tab, o Huawei MediaPad T3 10, 8 Sony Xperia XZ3, si 3 televizoare Hisense.

Telekom: EXTRAORDINARA Veste, ce le Ofera GRATUIT Romanilor

Telekom nu le cere romanilor sa faca prea multe pentru a se inscrie in tombola, ci in primul rand le cere sa activeze unul dintre pachetele de servicii fixe, pe care le ofera, in perioada 15 octombrie – 15 noiembrie. Activarea se poate face online, insa inclusiv prelungirea unui abonament pentru servicii fixe de la Telekom aduce sanse de castig, dar numai daca aceasta prelungire se face prin intermediul aplicatiei MyAccount a grupului de telecomunicatii.

Telekom și Viasat îți aduc cele mai bune filme thriller și horror în weekend, dar și premii smart pe măsura fiorilor…

Publicată de Telekom Romania pe Luni, 19 octombrie 2020

Telekom spune deasemenea ca toti clientii trebuie sa si urmareasca postul de televiziune Viasat in weekend, astfel ca va trebui sa va ocupati cel putin unul cu acest proces, iar asta pentru a fi inscrisi in aceasta tombola. Desigur ca exista si premii bune pe care Telekom le ofera pentru clientii care aleg sa isi petreaca serile de weekend urmarind tot ceea ce este transmis de catre Viasat, astfel ca veti avea ce sa urmariti, indiferent cand in weekend faceti asta.

Telekom desfasoara acest concurs doar pentru o perioada de o luna de zile, asa ca ar fi bine sa va grabiti in a profita de tot ceea ce a pregatit grupul de telecomunicatii pentru noi in momentul de fata.