WhatsApp: Problema COLOSALA, Ce este IGNORAT de catre Romani

WhatsApp este in centrul unei colosale probleme in Romania, iata ce este ignorat cu desavarsire de catre foarte multi dintre romanii din toata tara.

whatsapp colosala

WhatsApp, cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume, este folosita in Romania de catre milioane de romani din diverse colturi ale tarii, fie ca sunt simpli cetateni, sau angajati ai institutiilor publice. Printre cei care folosesc WhatsApp, si destul de intens, sunt inclusiv politistii, iar asta in ciuda faptului ca Politia Romana a interzis de ceva vreme folosirea metodelor de comunicare de acest gen deoarece ele sunt publice, si informatiile publicate acolo pot ajunge oriunde.

WhatsApp e una dintre metodele de comunicare pe care Politia Romana le-a interzis la folosire pentru politistii sai, insa in ciuda acestui lucru ei o fac in continuare, si prin ele ajung diverse informatii inclusiv in presa. Se pare ca politistii publica inclusiv documente interne, nesecrete, in aceste tipuri de grupuri, iar unii dintre ei le mai distribuie catre presa, altfel n-ar avea cum sa ajunga, deoarece in acele grupuri de pe WhatsApp sunt doar politisti.

WhatsApp: Problema COLOSALA, Ce este IGNORAT de catre Romani

WhatsApp e folosita si de catre politisti pentru ca, pana la urma, ei sunt tot simpli oameni, care au familii care mai mult ca sigur folosesc platforma ca metoda principala de comunicare, astfel ca si ei sunt “legati” de ea. Avand in vedere popularitatea WhatsApp in Romania, dar si in intreaga lume, era de asteptat ca foarte multi angajati ai statului sa se foloseasca de ea, in ciuda faptului ca nu este o metoda sigura de comunicare pentru oameni.

WhatsApp a inceput recent sa fie folosita de catre politia din Bucuresti inclusiv pentru a primi sesizari de la oameni, cu poze si clipuri video, aceasta fiind o metoda de utilizare care merita pe deplin laudata. In ciuda interdictiilor impuse de catre sefii din Politia Romana cu privire la WhatsApp, lucrurile in realitate stau complet diferit, astfel ca platforma incepe sa devina din ce in ce mai populara in randul politistilor din intreaga tara, si e asa de ceva vreme.

WhatsApp e folosita de ani de zile de politisti, si au fost inclusiv cazuri celebre in care s-a confirmat ca platforma era utilizata ca metoda de comunicare chiar in actiunile operative, desi in mod normal lipsa securitatii din platforma ar fi trebui sa nu o recomande pentru asa ceva.