Coronavirus: Doua RECORDURI negative Inregistrate in Romania

Coronavirus Doua RECORDURI negative Inregistrate Romania

Pandemia de Coronavirus ne aduce, din pacate, doua noi recorduri negative in Romania, si dupa cum veti vedea in cele ce urmeaza, totul se datoreaza situatiei complicate in care ne aflam in momentul de fata, ea fiind generata de numarul foarte mare de cazuri din ultimele luni.

In Romania inregistram un record de persoane internate la terapie intensiva din cauza Coronavirus, dar si numere tot mai mari de decese, plus un record de pozitivari in baza testelor zilnice, separat de perioada starii de urgenta din luna martie, situatia devenind tot mai dificila, din pacate.

“În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 10.296. Dintre acestea, 757 sunt internate la ATI.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 2.860.226 de teste. Dintre acestea, 8.040 au fost efectuate în ultimele 24 de ore, 5.681 în baza definiției de caz și a protocolului medical și 2.359 la cerere.

Pe teritoriul României, 20.968 de persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 9.678 de persoane se află în izolare instituționalizată. De asemenea, 47.407 persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 48 de persoane.”