BCR Romania: ATENTIE! Anuntul de ULTIMA ORA pentru Clienti!

BCR Romania a emis o noua atentionare foarte importanta pentru clientii sai din tara, iata ce anunt de ultima ora vine pentru noi chiar in acest moment.

BCR Romania atentie

BCR Romania are o atentionare de ultima ora pentru toti clientii sai din toata Romania, si ea vine cu o obligatie foarte importanta pe care toata lumea trebuie sa o respecte, fara a avea posibilitatea de a alege daca face asta, sau nu. Cei de la BCR Romania au anuntat inca de saptamana trecuta ca de ieri vor impune ca orice fel de vizita facuta intr-una dintre sucursalele sale sa aiba loc doar in baza unei programari prealabile facuta online.

BCR Romania si-a motivat aceasta schimbare de politica prin faptul ca incearca sa tina in siguranta atat clientii, cat si angajatii din toate sucursalele din toata tara, iar sistemul de programari ar trebui sa evite crearea de aglomeratii. Problema cu romanii este ca nu prea sunt obisnuiti sa isi faca programari pentru asa ceva, desi pandemia de Coronavirus a adus multe schimbari in vietile noastre, asa ca BCR Romania a intampinat cu siguranta clienti nemultumiti.

BCR Romania: ATENTIE! Anuntul de ULTIMA ORA pentru Clienti!

BCR Romania insista totusi sa le comunice in mod constant tuturor clientilor din toata tara faptul ca nu mai pot face ceea ce stiau, si ca fara o programare nu vor putea intra in sucursalele sale pentru a-si rezolva problemele. Ideea de baza e foarte buna, iar cei de la BCR Romania ar trebui sa nu renunte la ea prea curand, dar e posibil ca unii angajati sa cedeze presiunilor clientilor, si sa incalce aceasta regula foarte importanta.

BCR Romania alege sa protejeze romanii chiar daca multi nu inteleg importanta acestui lucru, si e totusi bine ca actioneaza in acest mod pentru ca poate ajuta multi oameni sa evite o posibila infectare. Cei de la BCR Romania au impus aceasta schimare la scurt timp dupa cresterea necontrolata a numarului de noi cazuri de Coronavirus in Romania, si e posibil ca alte banci sa ia masuri similare, ele fiind extrem de bune in intregul context.

BCR Romania are un website dedicat in care puteti inregistra programarile pentru orice fel de sucursale din Romania, asa ca trebuie sa mergeti acolo pentru a inregistra totul, pentru a va rezolva diversele probleme avute.