RCS & RDS: FABULOASA Veste, ce Ofera GRATUIT Acum Romanilor!

RCS & RDS are o fabuloasa veste pentru clientii din toata tara, iata ce ofera gratuit pentru toata lumea chiar in acest moment in Romania, si cum profiti.

RCS & RDS player

RCS & RDS si-a obisnuit clientii din toata Romania cu binele, adica cu diverse gratuitati foarte importante care le aduc beneficii la care poate ca nu ar fi sperat, dar care sunt de foarte mare ajutor pentru foarte multi dintre ei acum. De aceasta data vorbim despre o alta mare gratuitate pe care RCS & RDS o ofera pentru unii dintre clientii din toata tara, si ea are legatura cu DIGI Storage, care e deasemenea gratuit, fiind un serviciu suplimentar disponibil pentru noi.

RCS & RDS a decis ca pentru clientii DIGI Storage sa ofere deasemenea un asa-numit DIGI Storage Player, adica o aplicatie pentru utilizatori pentru a reda orice fel de continut audio, sau video, care este stocat in platforma cloud a celor de la DIGI. Vorbim despre o aplicatie care ofera posibilitatea de a vedea pe calculatoarele noastre pentru a putea reda foarte rapid tot ceea ce am incarcat in platforma cloud a celor de la RCS & RDS, indiferent unde suntem.

RCS & RDS: FABULOASA Veste, ce Ofera GRATUIT Acum Romanilor!

RCS & RDS player digi

RCS & RDS are cateva servicii adiacente pentru clientii care folosesc DIGI Storage, si DIGI Storage Player este unul dintre ele, dar unul foarte important pentru cei care vor sa acceseze anumite tipuri de continut oriunde si oricand. Aplicatia DIGI Storage Player a celor de la RCS & RDS poate fi instalata pe calculataore de catre clienti direct de pe website-ul grupului de telecomunicatii, si daca inca nu ati facut-o, ar fi cazul sa o faceti.

RCS & RDS stie foarte bune ca exista foarte multi clienti care sunt dornici sa vada continutul din DIGI Storage oriunde s-ar afla, iar acest player este metoda cea mai buna pentru a accesa continutul de la distanta. Interfata DIGI Storage Player este foarte simpla, puteti vedea cum arata, iar cei de la RCS & RDS nu s-au complicat prea mult cu ea, astfel ca aveti parte de o experienta fara complicatii, dar teoretic buna.

RCS & RDS ofera aplicatia DIGI Storage Player in mod gratuit pentru clientii care au DIGI Storage, insa trebuie mai intai sa incarcati muzica, filme, sau seriale pentru a putea vedea ceva cu el.