Kaufland: ATENTIONAREA de ULTIMA ORA pentru TOTI Clientii

Kaufland are o atentionare de ultima ora pentru toti clientii sai din Romania, iata ce decizie foarte importanta a luat, si cum ne afecteaza asta.

Kaufland atentionarea

Kaufland, unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din Romania, are o atentionare de ultima ora pe care o face pentru clientii sai din toata tara, asta la doar cateva zile dupa ce a fost certificat ca un lant de magazine considerat sigur pentru oameni. Cei de la Kaufland ii atentioneaza pe clientii din toata Romania ca al lor Kaufland Card Digital poate fi scanat in siguranta la case doar de catre ei, fara ca vreo alta persoana sa il atinga.

Kaufland ofera posibilitatea de a face aceste carduri digitale care sunt stocate intr-o aplicatie oferita clientilor, astfel ca ele sunt disponibile in format digital, doar pe telefon, fara a exista un card fizic efectiv. Asta inseamna ca oricare dintre clienti poate sa mearga la casa de marcat, cand face cumparaturi, si poate avea acest card digital de la Kaufland scanat de catre casier fara ca telefonul sa fie atins de catre altcineva decat clientul respectiv.

Kaufland: ATENTIONAREA de ULTIMA ORA pentru TOTI Clientii

Kaufland incearca de cateva zile sa ii convinga pe clientii sai din toata Romania de faptul ca in magazinele sale din toata tara isi pot face cumparaturile in deplina siguranta, obtinand si o certificare speciala in acest sens. Kaufland, la fel ca si Carrefour, sunt certificate de catre companii internationale ca avand implementate masurile de siguranta potrivite pentru a-si proteja atat clientii, cat si angajatii, impotriva infectarii cu noul Coronavirus in acest moment.

Cu #KauflandCardDigital nu numai că ai parte de oferte speciale, dar te simți și în siguranță atunci când vii la cumpărături.📲👍

Publicată de Kaufland Romania pe Luni, 19 octombrie 2020

Kaufland pune foarte mare accent pe siguranta in magazinele sale in aceasta perioada foarte complicata pentru toata Romania, cu numere tot mai mari de cazuri zilnice, si cu tot mai multe probleme in spitalele din toata tara. Situatia devine tot mai grea in toate domeniile medicale, astfel ca si lanturile mari de hypermarket-uri, precum Kaufland, incearca sa ajute asa cum pot pentru a tine populatia in deplina siguranta si la cumparaturi.

Kaufland impune respectarea masurilor de protectie impotriva Coronavirus in toate magazinele sale, si asa a reusit sa obtina certificari pentru siguranta pe care le-o ofera oamenilor care merg la cumparaturi.