Vodafone: Mesajul GROZAV pentru Clientii din TOATA Romania

Vodafone are un mesaj grozav pentru clientii din toata Romania, iata ce spune grupul de telecomunicatii, si cat de important este in final ce transmite.

Vodafone clientii

Vodafone are astazi un mesaj grozav pentru clientii sai din toata Romania, si daca va numarati printre ei, n-ar strica sa aflati ceea ce are de spus operatorul, pentru ca s-ar putea sa vreti sa profitati de tot chiar acum. Cei de la Vodafone ii anunta pe clientii din toata Romania in legatura cu faptul ca astazi, maine, si poimaine, sunt seri europene in cadrul canalelor LookSport, astfel ca o varietate de meciuri urmeaza sa fie disponibile.

Vodafone a preluat toate canalele LookSport special pentru a le putea oferi clientilor sai din toata Romania posibilitatea de a urmari meciurile favorite din Champions League, si Europa League, in fiecare seara europeana. In aceasta idee, in zilele de marti, miercuri, joi, intre orele 19:55 si 22:00 sunt programate sa inceapa diverse meciuri din cele doua importante competitii, iar cei de la Vodafone transmit totul pentru clientii din toata Romania zilele acestea.

Vodafone: Mesajul GROZAV pentru Clientii din TOATA Romania

Vodafone si-a facut o misiune din a le oferi clientilor din toata Romania un vast acces la canalele sportive care transmit cat mai multe evenimente, astfel incat romanii sa poata urmari orice ii intereseaza dintre evenimentele care au loc in fiecare saptamana. Canalele celor de la Look au fost preferate, impreuna cu EuroSport, iar asta pentru ca in Romania Vodafone nu are canale de sport dedicate, cum au DIGI si Telekom, astfel ca nu avea solutii.

E săptămâna în care fotbalul european se întoarce! Marți și miercuri – meciurile din grupele Ligii Campionilor, joi -…

Publicată de Vodafone Romania pe Luni, 19 octombrie 2020

Vodafone are totusi un mare avantaj fata de Telekom si Orange, oferind atat Look Sport, cat si Eurosport in format 4K, asta in timp ce DIGI are propriul canal DIGI 4K cu evenimente sportive, dar si Eurosport 4K. Vodafone incearca sa ramana mereu in top in ceea ce priveste accesul la evenimentele sportive de care beneficiaza clientii din toata Romania, astfel ca e de asteptat sa vedem si mai multe competitii transmise prin intermediul lor.

Vodafone concureza serios cu DIGI si Telekom in ceea ce priveste acest segment al evenimentelor sportive pentru ca stie ca romanilor le plac competitiile de acest gen, si n-ar fi exclus sa mai vedem si alte servicii dedicate de la ei.