ING Bank: Vestea EXTRAORDINARA pentru Clientii din Romania

ING Bank a anuntat o veste extraordinara pentru clientii din toata Romania, iata ce trebuie sa stii chiar acum, si ce trebuie sa faci in baza vestii.

ING Bank EXTRAORDINARA

ING Bank are o veste extraordinara pentru foarte multi clienti din toata Romania, una de care n-ar strica sa stii pentru ca te vizeaza in mod direct, si pentru ca s-ar putea sa iti aduca si foarte mari beneficii pe termen scurt. Cei de la ING Bank au anuntat ca pentru clientii din toata Romania au lansat o actualizare dedicata aplicatiei HomBank pentru telefoanele cu sistem de operare Android, ea fiind una destul de importanta, si e bine sa stiti despre ea.

ING Bank spune ca a rezolvat cateva probleme ale aplicatiei HomeBank cu aceasta actualizare pe care a lansat-o chiar zilele trecute, probleme de care s-au plans clientii cu telefoane Android pana in prezent. ING Bank aduce in discutie Android 11 cand vorbeste despre actualizarea disponibila pentru utilizatori, si spune ca a rezolvat niste probleme care le cam dadeau batai de cap utilizatorilor care au acest sistem de operare in telefoane acum.

ING Bank: Vestea EXTRAORDINARA pentru Clientii din Romania

ING Bank spune ca experienta de folosire a aplicatiei pentru Android ar trebui sa fie chiar foarte mult imbunatatita multumita acestei actualizari lansata pentru clientii sai, mentionand ac schimb schimari pe care nu le vom percepe in mod direct. Pe de alta parte, modificarile ar trebui sa imbunatateasca experienta generala de care beneficiaza clientii ING Bank cu telefoane Android, asa ca vorbim despre o veste foarte buna pentru noi toti.

ING Bank face in mod constant imbunatatiri pentru aplicatia HomeBank pe care o ofera pentru telefoanele mobile, fie ca este vorba despre cele cu sistem de operare iOS, sau cele cu sistem de operare Android. ING Bank a rezolvat foarte multe probleme ale aplicatiilor sale in ultima perioada, si a implementat o varietate de functii noi, iar aceasta actualizare noua ar trebui instalata pentru a beneficia de cea mai buna experienta posibila chiar acum.

ING Bank va mai actualiza aplicatiile sale in viitor, insa daca sunteti interesati de ceea ce ofera acum pentru Android, ar fi bine sa instalati actualizarea care este distribuita prin intermediul Google Play Store.