Kaufland: Clientii Romani ULUITI, au Primit GRATIS Mari SURPRIZE

Kaufland isi uluieste clientii din toata Romania cu o surpriza foarte mare in toate magazinele, iata ce a decis sa ofere gratis pentru noi de acum.

Kaufland GRATIS

Kaufland a aniversat deja peste un deceniu de activitate in Romania, dar asta nu inseamna ca a terminat surprizele pentru clientii sai, iar asta deoarece a decis sa ofere gratis pentru multi dintre ei ceva ce nu sperau acestia sa primeasca. Mai exact, cei de la Kaufland au decis sa le ofere clientilor din Romania, care au si un card digital activ deja, vouchere cu oferte surpriza de care se pot bucura in magazinele sale din toata tara chiar de acum.

Kaufland a facut anuntul cu doar o zi in urma, astfel ca unii dintre clientii sai ar putea avea deja aceste vouchere surpriza disponibile in aplicatia in care au si cardul digital disponibil, asa ca ar fi bine sa va uitati acolo pentru a vedea ce fel de surprize se ascund pentru voi. Cei de la Kaufland au inceput sa puna foarte mare accent pe cardurile digitale pe care clientii din toata Romania le pot face pentru a beneficia de surprize cand merg la cumparaturi, iar gratuitatile se tin lant.

Kaufland: Clientii Romani ULUITI, au Primit GRATIS Mari SURPRIZE

Kaufland oferea oricum bonusuri pentru clientii care au aceste carduri digitale, insa gratis nu a decis sa ofere prea multe pana acum, asa ca vorbim despre o surpriza foarte buna pentru multa lume care il foloseste. Chiar recent cei de la Kaufland au terminat o campanie promotionala care le permitea clientilor sa adune puncte pe aceste carduri pentru a putea face mai apoi cumparaturi cu ele fara sa plateasca, sau sa castige alte vouchere valorice.

Verifică ce vouchere ai primit în Kaufland Card Digital sau pe www.pentrumine.kaufland.ro 📲🤩

Publicată de Kaufland Romania pe Marţi, 20 octombrie 2020

Kaufland stie foarte bine cat de importante sunt gratuitatile de acest gen pentru romani, asa ca vine in mod constant cu cate ceva nou care sa ne surprinda, astfel ca ar trebui sa ne obisnuim cu binele care vine multumita acestor carduri digitale. Kaufland explica in website-ul sau tot ceea ce trebuie sa stie oamenii in legatura cu ele, si exista multe surprize bune, asa ca nu putem vorbi decat despre lucruri grozave oferite pentru clienti.

Kaufland este unul dintre cele mai mari lanturi de magazine din toata Romania, are milioane de clienti care-i calca pragurile in fiecare luna, si ofera foarte multe gratuitati pentru toti dintre ei.