LIDL Romania: Anuntul GROZAV, Ofera Bani GRATIS Clientilor!

LIDL Romania are un anunt grozav pentru clientii din toata tara, iata de ce a decis sa ofere bani gratis, si cine poate profita chiar din acest moment.

LIDL Romania scapare

LIDL Romania are un anunt urias pentru romanii din toata tara, iar asta pentru ca vorbim despre decizia de a oferi bani gratis celor care ii intra in magazine, si tu poti fi unul dintre cei care profita de aceasta oferta colosala a lantului de supermarket-uri. LIDL Romania a decis sa organizeze un nou concurs pentru toti romanii care ajung in magazinele sale, iar cu aceasta ocazie le ofera si posibilitatea de a primi gratis bani sub forma de vouchere de cumparaturi.

LIDL Romania pune la bataie un voucher in valoare de 200 de LEI pentru cei care decid sa se inscrie la noul concurs organizat de catre lantul de supermarket-uri, iar mai jos puteti vedea unde anume va puteti inscrie pentru a participa la el. LIDL Romania integreaza acest concurs in emisiunea show-ul Bucatar fara Scapare, care aduce in centrul unii dintre cei mai buni bucatari din Romania in competitii cum probabil ca rar ati mai vazut in tara noastra.

LIDL Romania: Anuntul GROZAV, Ofera Bani GRATIS Clientilor!

LIDL Romania le cere romanilor din toata tara sa descopere unde anume a fost ascunsa cheia din labirint de catre bucatarii sai, iar cei care reusesc sa o descopere intra in concursul pentru a castiga un voucher in valoare de 200 de LEI. Vorbim despre un voucher care nu are o valoare colosala, dar totusi, cei de la LIDL Romania s-au gandit ca n-ar strica sa le ofere niste bani gratis clientilor din toata Romania, si oricine se poate bucura de ei.

Ți-am pregătit un nou concurs. 🤩 Unde crezi că am ascuns cheia din labirint, de data aceasta? 🔑 Urmărește episodul #BucatarFaraScapare cu Andrei Aradits, află indiciul și poți câștiga: https://bit.ly/3j91Qew 👈

Publicată de Lidl Romania pe Miercuri, 21 octombrie 2020

LIDL Romania are acest concurs disponibil de foarte putin timp, si el nu se desfasoara pentru o perioada prea lunga de timp, asa ca aveti doar cateva zile in care sa profitati de tot inainte sa dispara din website-ul lantului de supermarket-uri. LIDL Romania incearca sa le ofere clientilor din Romania doar cele mai bune motive de a cumpara din magazinele sale, si cele mai bune experiente, iar ceea ce vedem mai sus e inca un motiv sa ii urmariti cu atentie.

LIDL Romania are si alte surprize grozave pregatite pentru clientii din toata Romania, insa trebuie sa fiti foarte atenti, si sa profitati de ele cat inca mai sunt oferite pentru toata lumea in momentul de fata.