RCS & RDS: Vestile GROZAVE pentru MILIOANE de Clienti Romani

RCS & RDS este in centrul unor vesti oficiale grozave care vin pentru milioane de romani din toata tara, iata ce ar trebui sa stii chiar acum.

RCS & RDS incununare

RCS & RDS a avut un an 2020 extrem de bun, grupul de telecomunicatii din Romania reusind sa obtina realizari care erau imposibil de conceput de catre multi la inceputul acestui an, insa iata ca lucrurile au mers in directia potrivita pentru companie. Conform unui anunt oficial facut astazi de catre cei de la ANCOM, RCS & RDS a avut un an grozav pe partea de portari in tara noastra, reusind ceva ce niciun alt operator nu a reusit inca.

RCS & RDS a reusit sa inregistreze peste un sfert din toate portarile din Romania in cursul anului 2020, pana in prezent, depasindu-si fara drept de apel concurenta din tara noastra, ceea ce este o realizare impresionanta. 667.469 numere de telefon au fost portate in Romania in 2020, iar cei de la RCS & RDS au atras in reteaua lor nu mai putin de 285.152 de clienti in reteaua sa, adica peste un sfert din total, fiind urmat de catre Telekom.

RCS & RDS: Vestile GROZAVE pentru MILIOANE de Clienti Romani

RCS & RDS tine Telekom la o distanta sesizabila in urma, diferenta dintre cele doua grupuri de telecomunicatii fiind de cateva zeci de mii de clienti, insa grupul german a lansat atat de multe oferte bune anul acesta, incat i-ar putea ajunge din urma. RCS & RDS are o mare bataie de cap in grupul Telekom, iar asta pentru ca ei vor sa isi creasca substantial baza de clienti din tara, si ataca in orice fel piata portarilor, acolo unde inregistreaza cresteri subtantiale.

RCS & RDS a reusit deocamdata sa ramana in topul portarilor in Romania, in ciuda faptului ca la un moment dat Telekom a fost aproape de a trece pe prima pozitie, si nu e exclus ca asta sa se intample in curand. RCS & RDS a devenit mult mai gresiva in ofertele pe care le are din cauza celor de la Telekom, si asta aduce vesti bune pentru clientii din Romania pentru ca ofertele sale devin mai bune, dar daca grupul german pleaca, dispare si concurenta.

RCS & RDS va termina anul 2020 mai mult ca sigur pe primul loc in topuil portarilor din Romania, iar vestea buna este ca din cauza concurentei facute de Telekom va avea oferte si mai bune pentru toti clientii romani.