DIGI Romania: MILIOANE de Clienti Primesc asta GRATUIT Acum

DIGI Romania isi surprinde iar clientii din toata tara, iata ce a decis sa ofere gratuit pentru milioane de clienti din toata tara, si cum profiti.

DIGI Romania sim

DIGI Romania ofera pentru milioane de clienti din toata tara o gratuitate foarte interesanta de care te-ai putea gandi sa beneficiezi pentru ca vine ca o veste foarte buna in tot contextul actual. Cei de la DIGI Romania au pentru milioanele de clienti ai DIGI Mobil, care au si un abonament de internet ce le ofera gratuit DIGI Storage, oferit un serviciu suplimentar fara plata care ii ajuta sa isi salveze contactele din cartela SIM a telefoanelor.

DIGI Romania numeste acest serviciu DIGI SIM Backup, el fiind atasat DIGI Storage ca un serviciu suplimentar gratuit, adica oricne are acces la platforma cloud, fie cu bani, sau cu plata, isi poate salva si contactele din telefon. DIGI Romania a creat o aplicatie speciala care sa faciliteze salvarea contactelor clientilor in infrastructura sa de tip cloud, astfel ca dupa instalarea sa intr-un telefon Android veti putea salva foarte rapid contactele voastre.

DIGI Romania: MILIOANE de Clienti Primesc asta GRATUIT Acum

DIGI Romania sim backup

DIGI Romania nu are limite in ceea ce priveste operatorii de telecomunicatii cu care folositi telefoanele, deci prin DIGI SIM Backup puteti salva doar contactele, indiferent in ce retea de telefonie va folositi telefonul. Ideea in sine este una foarte buna pentru ca le ofera clientilor DIGI Romania posibilitatea de a isi salva rapid, si in siguranta, contactele de pe SIM-urile telefoanelor, astfel incat in cazul in care isi schimba telefonul sa aiba foarte rapid acces la ele.

DIGI Romania ofera aplicatia DIGI SIM Backup doar pe telefoanele cu sistem de operare Android pentru ca doar de acolo pot fi extrase foarte usor contactele pentru transfer in platforma sa de tip cloud. In cazul telefoanelor iPhone nu e posibila extragerea contactelor intr-un mod la fel de usor, astfel ca DIGI Romania nu pare sa-si fi “batut” capul cu asa ceva, ci a preferat sa le ofere clientilor ceva foarte simplu de folosit, dar numai pentru Android.

DIGI Romania ofera acces gratuit la DIGI Storage doar pentru abonamentele de internet Fiberlink 500 si 1000, insa la folosirea DIGI SIM Backup are acces oricare dintre clientii din Romania cu cont la platforma sa de tip cloud.