ING Bank: IMPORTANTA ATENTIONARE pentru TOTI Clientii Romani

ING Bank are o foarte importanta atentionare pentru toti clientii sai din Romania, iata ce transmite banca, si ce trebuie sa faci chiar acum.

ING Bank limite

ING Bank este una dintre cele mai mari banci din Romania in momentul de fata, iar pentru clientii sai din toata tara are o atentionare extrem de importanta de care ar trebui sa stie toata lumea chiar in acest moment. Vorbim despre un mesaj de atentionare pe care cei de la ING Bank il transmit pentru clienti in contextul in care exista tot mai multe probleme in Romania cu fraudele care au loc in mediul online, iar banca vrea sa ii ajute pe romani sa fie in siguranta.

ING Bank a publicat o serie de recomandari pentru clientii care folosesc aplicatia HomeBank online, sau de pe telefoanele mobile, oferind o serie de sfaturi cu privire la ceea ce ar trebui sa faca romanii pentru a isi tine cardurile si conturile in siguranta. ING Bank recomanda in primul setarea de limite pentru platile pe care le facem folosind cardurile, fie ca e vorba despre plati online, sau plati la POS, banca spunand ca e important ca oamenii sa aiba control asupra sumelor.

ING Bank: IMPORTANTA ATENTIONARE pentru TOTI Clientii Romani

ING Bank nu spune ca a eliminat din aplicatie optiunea de a seta limita numarului maxim de tranzactii zilnice care pot fi facute folosind cardurile, ceea ce nu a fost tocmai o idee chiar atat de buna. Pe de alta parte, ING Bank recomanda schimbarea PIN-ului rapid de catre clientii care au suspiciuni ca al lor card a fost clonat, acest lucru putand fi facut foarte rapid direct din aplicatia sa HomeBank, accesibila fie dintr-un browser, fie din telefoane.

ING Bank recomanda deasemenea activarea notificarilor Push pentru aplicatia sa, insa dupa actualizare ala iOS 14 ele nu mai functioneaza la fel de bine, asa ca trebuie sa aveti acest lucru foarte serios in vedere acum. In final, ING Bank le spune tuturor romanilor ca daca isi pierd cardul, sau daca e furat, il pot bloca imediat din HomeBank pentru 30 de zile, astfel incat nimeni sa nu-l poata folosi pentru a scoate bani de la bancomate, a face plati, sau cine mai stie ce.

ING Bank are toate aceste recomandari foarte importante pentru toti clientii sai din Romania in momentul de fata, si ar fi bine sa va ganditi serios la ceea ce spune, pentru ca va poate scuti de pierderi foarte mari.