Orange: Anuntul ULUITOR, ce TREBUIE sa Stie Clientii Romani

Orange are un anunt uluitor pentru milioanele de clienti din toata Romania, iata ce trebuie sa stii acum daca-i folosesti serviciile in tara noastra.

Orange deranjat

Orange are un anunt uluitor pentru toti clientii sai din Romania, unul de care trebuie sa stii in momentul de fata pentru ca te vizeaza in mod direct, si iti aduce ceva ce probabil ca nu te gandeai ca ai putea primi prea curand. Mai exact, cei de la Orange au decis ca pentru clientii din toata Romania ar fi bine sa ofere o aplicatie care sa le permita sa blocheze apelurile nedorite primite de la persoane necunoscute.

Orange a lansat, in aceasta idee, aplicatia Orange Telefon, ea fiind disponibila atat pentru dispozitivele cu sistem de operare iOS, cat si pentru cele cu sistem de operare Android, distributia fiind facuta prin App Store si Google Play Store. Avand in vedere ca atat iOS, cat si Android ofera sisteme care permit accesarea datelor de apelare, si blocarea apelurilor de la persoane necunoscute, Orange aduce o functionalitate foarte utila pentru oameni.

Orange: Anuntul ULUITOR, ce TREBUIE sa Stie Clientii Romani

Orange spune ca separat de blocarea apelurilor nedorite, aplicatia sa este deasemenea capabila sa permita apelarea rapida a numerelor serviciilor de urgenta, inclusiv a celui pentru a afla informatii despre noul Coronavirus. In cazul Android, aplicatia celor de la Orange permite deasemenea administrarea contactelor din agenda noastra, numerele favorite, sau chiar tonurile de apel setate pentru persoanele care ne apeleaza zilnic.

Orange a implementat deasemenea o functie speciala care le permite oamenilor sa isi creeze o lista cu apelurile importante pe care trebuie sa le faca intr-o zi, astfel ca nu uitati sa sunati pe cine trebuie, cand e nevoie sa faceti asta. Aplicatia creata de catre Orange are deasemenea implementata si o functie pentru gestionarea conferintelor telefonice, ceva extrem de util pentru foarte multa lume, si ati putea profita de acest sistem chiar de acum.

Orange distribuie in mod gratuit aplicatiile sale prin App Store si Google Play Store, astfel ca le puteti descarca in telefoanele voastre chiar in acest moment, si n-ar strica sa o faceti chiar acum pentru a va bucura de functionalitate.