WhatsApp: GROZAVA Functie Asteptata de TOTI a fost LANSATA

WhatsApp a anuntat in mod oficial lansarea unei functii grozave care a fost asteptata indelung de catre sute de milioane de utilizatori din toata lumea.

WhatsApp agasant

WhatsApp avea de ceva vreme o functie grozava asteptata pentru lansare de catre foarte multa lume, iar cu doar cateva ore in urma a venit si vestea cea buna, deoarece ea este acum disponibila pentru toti utilizatorii. Mai exact, WhatsApp a lansat pentru toata lumea o noua functie care ofera posibilitatea de a bloca total notificarile de la o conversatie pentru totdeauna, optiunea fiind ceruta de oameni de ceva vreme, si intr-un final iata ca a venit.

WhatsApp oferea pana acum posibilitatea de a bloca notificarile pentru anumite conversatii pentru diverse perioade nu foarte lungi de timp, pana la 1 an de zile, insa acum a adaugat optiunea de a le bloca permanent. Schimbarea vine dupa o asteptare destul de lunga a multor utilizatori ai WhatsApp din lumea intreaga, o asteptare care intr-un final e incununata de succes, si putem scapa asa de acei oameni enervanti care ne agaseaza cu mesaje.

WhatsApp: GROZAVA Functie Asteptata de TOTI a fost LANSATA

WhatsApp ofera aceasta functionalitate nu doar pentru conversatiile simple, ci si pentru grupurile de conversatii, acestea avand si mai multe persoane enervante care ne agaseaza cu mesaje in mod constant. Solutia gasita de catre cei de la WhatsApp este una care ne poate scuti de foarte multi nervi din cauza notificarilor generate de catre conversatii, dar si a mesajelor care ar putea contine informatii ce ne-ar putea supara intr-o foarte mare masura.

WhatsApp a lucrat timp de cateva luni la aceasta functionalitate noua pentru utilizatorii din intreaga lume, implementarea sa nefiind una chiar atat de simpla, insa iata ca intr-un final a reusit sa ne ofere ceea ce ne dorim. WhatsApp ofera aceasta functie ca una noua pentru a proteja intimitatea utilizatorilor, dar si sanatatea lor mintala, si asta pentru ca multa lume se simte agasata de mesajele de acest gen, care vin si de la persoane complet nedorite, in final.

WhatsApp ofera aceasta functie pentru utilizatorii iPhone si Android din intreaga lume, dar trebuie sa instalati cea mai recenta versiune a aplicatiei pentru a putea beneficia de tot ceea ce ne ofera ea acum.