Raed Arafat: normalitatea nu exista in situatia in care ne aflam acum

raed arafat normalitate

Raed Arafat a facut un anunt extrem de interesant cu privire la pandemia de Coronavirus care a cuprins toata Romania, el afirmand ca in momentul de fata nu exista normalitate in ceea ce priveste felul in care traim, si ca ea nu ar trebui cautata de catre nimeni, nici macar de catre medici.

Raed Arafat spune ca toata activitatea medicilor se desfasoara in conditii specifice de pandemie, el facand afirmatia dupa ce unii medici au spus ca incep deja sa aleaga ce pacienti traiesc, si ce pacienti mor in baza paturilor disponibile pentru terapie intensiva in Romania acum.

“Din păcate suntem într-o situație care nu este una normală și știe toată lumea acest lucru. Nu putem căuta normalitatea în situația în care ne aflăm acum. Toată activitatea noastră se desfășoară, în aceste momente, în condiții specifice unei pandemii. În aceste condiții, nu avem cum să invocăm modul de lucru normal, de zi cu zi.

Acest mod de lucru se schimbă în cadrul unei pandemii când ai foarte multe cazuri și trebuie să-ți adaptezi activitatea.”