iPhone 12: OFICIAL, Aceasta este DATA de LANSARE in Romania

iPhone 12 DATA LANSARE Romania

iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max au data de lansare oficiala in Romania dezvaluita pentru clientii din toata tara, si stim in sfarsit de cand le putem precomanda, dar si cand vor fi puse in vanzare pentru toata lumea din tara.

Intreaga serie de telefoane iPhone 12 va fi disponibila pentru precomanda in data de 6 noiembrie in Romania, cu lansare programata pe data de 13 noiembrie, astfel ca veti putea cumpara oricare model chiar de atunci, dar stocurile vor fi extrem de limitate.

Cei de la eMAG au dezvaluit data de la care telefoanele din seria iPhone 12 vor fi disponibile pentru toti romanii care sunt dornici sa le cumpere, insa deocamdata nu sunt cunoscute inclusiv preturile care vor fi practicate in tara noastra, dar e de asteptat ca ele sa fie mari.

Separat de preturile pe care le platiti pe telefoanele din seria iPhone 12, nu trebuie sa uitati faptul ca va trebui sa cumparati inclusiv incarcatoare pentru ca Apple a decis sa nu le mai includa in cutiile in care sunt livrate dispozitivele pentru clientii care le cumpara.