BRD Romania: AVERTIZAREA de ULTIMA ORA pentru TOTI Clientii

BRD Romania are o avertizare de ultima ora pentru toti clientii din toata tara, iata ce se va intampla astazi, si ce trebuie sa stii de urgenta.

BRD Romania modernizare

BRD Romania a emis o avertizare de ultima ora pentru toti clientii din toata tara, si este obligatoriu ca toata lumea sa stie ce se intampla pentru ca toata lumea e afectata, si foarte multe activitati vor fi date peste cap. Cei de la BRD Romania au anuntat ca astazi, incepand cu ora 14:00, vor efectua lucrari de modernizare a sistemelor informatice din tara noastra, si asta inseamna ca exista anumite servicii care nu vor functiona normal timp de cateva ore bune.

BRD Romania spune ca procesul de modernizare va dura intre orele 14:00 – 23:30, iar in aceasta perioada clientii vor putea scoate bani de la bancomate, vor putea face plati la POS-uri, insa cu o mentiune mare. Toate tranzactiile vor ramane blocate pentru procesare, iar BRD Romania va incepe sa le proceseze abia dupa ora 23:30, astfel ca vor exista intarzieri in ceea ce priveste afisarea informatiilor corecte pentru tranzactiile pe care le facem.

BRD Romania: AVERTIZAREA de ULTIMA ORA pentru TOTI Clientii

BRD Romania spune ca nici soldul contului vizibil in MyBRD nu va fi actualizat in timp real cu tranzactiile pe care le facem, astfel ca pana la ora 23:30 nu vom putea vedea foarte clar ce bani au fost retrasi din conturi. Orice tranzactii facute in BRD@ffice vor fi procesate abia a doua zi de catre BRD Romania, iar tranzactiile valutare facute de catre clienti vor trebui reintroduse a doua zi pentru a fi procesate in mod corect de catre sistemele bancii, si a fi afisate in solduri.

BRD Romania spune ca intre orele 14:00 si 20:00 platforma MyBRD Contact va fi disponibila doar pentru informatii generale, si ajutor de urgenta pentru detinatorii de carduri, restul serviciilor urmand a ramane indisponibile. Operatiunile de modernizare vor face si vizitele in sucursalele BRD Romania complet inutile daca nu vreti sa desfasurati vreo operatiune la ATM-uri, iar asta deoarece angajatii nu vor mai putea accesa infrastructura informatica.

BRD Romania desfasoara aceste operatiuni de modernizare in mod neobisnuit pe timpul zilei, in locul noptii, asa cum fac in general bancile, deci trebuie sa stiti ca multe servicii nu vor functiona normal astazi.