Netflix: Anuntul URIAS care va BUCURA MILIOANE de Romani!

Netflix a facut un anunt urias care va bucura cu siguranta milioane de romani din intreaga tara, iata ce trebuie sa stii chiar acum despre mesaj.

Netflix barbarii

Netflix are un anunt urias pentru toti romanii din tara, unul care vine ca o surpriza foarte buna, dar despre care trebuie sa stii chiar acum pentru ca beneficiile pe care le aduce sunt unele destul de mari pentru noi toti. Netflix a anuntat noile lansari de filme si seriale in Romania in cursul saptamanii care tocmai se incheie, si vorbim despre multe surprize grozave la care muilti probabil ca nu v-ati gandit, desi poate ca ar fi trebuit sa faceti asta.

Netflix anunta ca volumul 2 al Unsolved Mysteries a fost lansat saptamana aceasta pentru abonatii din Romania, impreuna cu The Magic School Bus Rides Again The Frizz Connection, si Rebecca. Netflix are deasemenea disponibile inclusiv titlurile Cadaver, The Alienist: Angel of Darkness, sezonul 5 al You Me Her, si de astazi inclusiv seriile Move si Barbarians sunt disponibile epntru cei interesati sa vada ceva cu adevarat diferit fata de ceea ce stiau.

Netflix: Anuntul URIAS care va BUCURA MILIOANE de Romani!

Netflix a lansat ieri inclusiv Over the Moon si Perdida pentru abonatii din toata lumea, iar inclusiv aceste titluri sunt interesante pentru foarte multi dintre cei care urmaresc tot continutul disponibil acum in platforma. Saptamana viitoare cei de la Netflix intentioneaza sa lanseze Sarah Cooper: Everything’s Fine, in timp ce la inceput de noiembrie asteptam in platforma Paranormal, The Liberator, sau The Life Ahead, titluri foarte anticipate.

Netflix a surprins foarte multa lume cu a sa capacitate de a lansa titluri foarte interesante in ciuda faptului ca pandemia de Coronavirus a blocat productiile in foarte multe zone de pe glob pana acum. Netflix a avut pregatite foarte multe filme si seriale cu mult timp inainte de vreme, iar acum inca mai are ce lansa pentru noi, dar chiar si aceste titluri sunt finite, astfel ca e de asteptat ca la un moment dat totul sa ajunga la un final.

Netflix mai are pana atunci destul de multe surprize grozave pregatite pentru abonatii din Romania, dar si din multe alte zone de pe glob, asa ca nu avem altceva de facut decat sa asteptam si sa vedem ce va fi oferit.