Huawei: Decizia ULUITOARE, Schimbare MAJORA Facuta in SECRET

Huawei a luat o decizie uluitoare, si a facut o schimbare foarte importanta in secret pentru clientii sai, iata ce s-a intamplat, si nu ai stiut inca.

Huawei tactare

Huawei uimeste din nou intreaga lume cu o decizie uluitoare pe care a luat-o in secret, dar care este extraordinar de importanta pentru viitorul sau, si daca ati urmarit evolutia sa in ultimii ani, cu siguranta stiti ce inseamna asta. Zilele trecute cei de la Huawei au lansat seria Huawei Mate 40, una care vine cu extrem de multe noutati importante, ea fiind vazuta de catre foarte multi ca fiind perfecta pentru oricine doreste un telefon bun in momentul de fata.

Huawei nu a lansat totusi doar aceste modele de telefoane pentru clienti, ci a luat deasemenea decizia de a lansa inclusiv Huawei Mate 30E Pro, adica o ciorba reincalzita, dar care are EMUI 11 cu serviciile si aplicatiile Google. Practic, Huawei a decis sa relanseze Huawei Mate 30 Pro intr-o versiune noua, “E”, care are un procesor Kirin 990E, imbunatatit fata de cel lansat in cursul anului trecut, dar nu mult, pentru ca telefoanul sa nu aiba nevoie de o alta licentiere.

Huawei: Decizia ULUITOARE, Schimbare MAJORA Facuta in SECRET

Huawei a pastrat in acest telefon procesoare ARM bazate pe arhitectura Cortex-A76, doar ca cele doua nuclee care asigura performantele de top au fost tactate la 2.86 GHz pentru acest model de telefon. Separat, alte 2 nuclee ale procesorului au frecventa de lucru crescuta la 2.36 GHz de la 2.09 GHz, in timp ce restul de 4 au acum o frecventa de lucru de 1.95 GHz, in loc de 1.86 GHz, deci performantele ar trebui sa fie ceva mai bune, in final.

Huawei a facut schimari inclusiv in cazul placii video din chip-ul Kirin 990E, aceasta fiind una Mali-G76, doar ca e MP14 in loc de MP16, avand doua nuclee in minus, deci si performante inferioare. Huawei nu ofera un procesor de top pentru Huawei Mate 30E Pro, dar ofera o “actualizare” pentru acest telefon astfel incat sa poata spune ca e “nou”, dar sa il poata vinde cu serviciile Google, adica fix ceea ce vor clientii din toata lumea.

Huawei e la a doua, daca nu gresesc, relansare pentru Mate 30 Pro, si probabil vor mai exista altele daca Donald Trump va ramane in continuare in functia de presedinte al SUA pentru inca 4 ani.