Samsung GALAXY S21: SECRETUL Urias privind Noile Telefoane

Samsung GALAXY S21 are dezvaluit un secret urias cu privire la noile modele de telefoane care sunt pregatite pentru lansare, iata ce ne este prezentat.

Samsung GALAXY S21 secretul

Samsung GALAXY S21 este o serie de telefoane pe care foarte multa lume o asteapta in momentul de fata, iar asta pentru ca Samsung a pregatit multe noutati grozave pentru dispozitivele sale, si exista interes mare din partea oamenilor pentru a le cumpara. Pana sa ajungem macar la o prezentare a noilor modele de telefoane, astazi avem parte de o dezvaluire foarte interesanta cu privire la design-ul pe care acestea urmeaza sa il ofere clientilor.

Samsung GALAXY S21 urmeaza sa aiba o carcasa ale carei colturi vor fi la fel de late, cel putin conform celui mai cunoscut leaker despre produse lansate de catre compania Samsung pe pietele din toata lumea. Mai mult decat atat, Samsung GALAXY S21 si Samsung GALAXY S21 Plus urmeaza sa aiba ecranele 2D, adica plate, in timp ce Samsung GALAXY S21 Ultra urmeaza sa aiba un ecran care este usor curbat spre marginea sa exterioara, pana la carcasa.

Samsung GALAXY S21: SECRETUL Urias privind Noile Telefoane

Samsung GALAXY S21 este, deci, o serie care va semana cu cea actuala din multe puncte de vedere, asa cum este si normal, pentru ca Samsung vrea sa faca profit cat mai mare fara sa strice ceva in ceea ce priveste telefoanele pe care le vinde. Asta inseamna ca ne putem astepta inclusiv la alte elemente de design preluate de la actualele modele, si n-ar fi chiar atat de rau acest lucru din moment ce generatia actuala este totusi destul de populara.

Samsung GALAXY S21 zilele trecute aflasem ca ecranul, per total, urmeaza sa fie foarte similar pentru noua serie in comparatie cu cea actuala, inclusiv perforatia urmand a fi pastrata, si centrata in partea superioara a ecranului. Vorbim despre decizii importante cu privire la design pe care compania Samsung le-a luat in ceea ce priveste telefoanele din seria Samsung GALAXY S21, si nu trebuie sa uitam ca lumii inca nu ii displac total ecranele cu perforatii.

Samsung GALAXY S21 este o serie de trei telefoane, care va fi prezentata undeva in cursul lunii februarie a anului viitor, iar lansarea in magazine ar trebui sa aiba loc in luna martie, daca se respecta programul de anul acesta.