Windows 10: Problema SERIOASA Admisa OFICIAL de Microsoft

Windows 10 are parte de o problema serioasa care a fost confirmata in mod oficial inclusiv de catre compania Microsoft, iata si cum o rezolvi rapid.

Windows 10 resetare

Windows 10 a avut saptamana aceasta lansata o noua versiune importanta de catre cei de la Microsoft, compania americana fiind dornica sa le ofere utilizatorilor sistemului de operare doar cea mai buna experienta posibila pentru folosirea sa pe PC-uri. Din pacate, asta nu inseamna ca a si reusit sa faca acest lucru, Microsoft recunoscand existenta unui bug major in Windows 10, cunoscut cu denumirea “Reset This PC”, aceasta fiind o noua eroare in lansarea unui update major.

Windows 10 are aceasta problema pe anumite configuratii hardware pe care utilizatorii sai din toata lumea le folosesc, deci nu chiar toti cei care au un PC in momentul de fata sunt afectati de bug. “Reset this PC” a fost creata pentru utilizatorii care aveau nevoie de o functie care sa stearga tot din calculatoarele lor, si sa permita o reinstalare rapida a sistemului de operare, doar ca lucrurile nu functioneaza chiar atat de bine precum si-au imaginat oamenii care erau dornici sa o foloseasca.

Windows 10: Problema SERIOASA Admisa OFICIAL de Microsoft

Windows 10 are o problema serioasa cu aceasta functie pentru ca ea nu mai merge asa cum trebuie pe anumite configuratii, adica nu sterge datele, ci doar afiseaza o eroare dupa ce reporneste PC-ul, si totul fara ca utilizatorul sa stie ce se intampla. Cei de la Microsoft au recunoscut existenta acestui bug foarte enervant, si ofera inclusiv detalii cu privire la o posibila solutie pentru a beneficia in Windows 10 de o experienta buna de folosire a ei.

“Deschideți un prompt de comandă cu privilegii de Administratir. Pentru aceasta, faceți clic pe Start, tastați Prompt comandă sau cmd în caseta Căutare, faceți clic dreapta pe Prompt comandă, apoi faceți clic pe Executare ca administrator. Dacă vi se solicită o parolă de administrator sau o confirmare, tastați parola sau faceți clic pe Permite. Tastați următoarea comandă, apoi apăsați Enter:dism /online /cleanup-image /restorehealth. Reporniți sistemul și încercați să resetați din nou computerul.”

Windows 10 are descrisa mai sus solutia celor de la Microsoft, iar pana cand va fi lansat un patch care sa readuca lucrurile la normal, nu prea aveti ce sa faceti decat sa va folositi de ea pentru a utiliza functia “Reset this PC”. E clar ca aceasta functie nu e folosita tot timpul, dar cei care au nevoie de ea, s-au enervat afland ca eforturile lor au fost in zadar, si ca nu isi pot reseta toate datele din PC-uri, asa cum ar fi trebuit sa se intample.

Windows 10 a avut multe probleme rezolvate de catre October 2020 Update, lansat saptamana aceasta, insa din pacate exista in continuare destule buguri pe care Microsoft nu reuseste sa le repare.