Samsung lanseaza masini de spalat cu inteligenta artificiala

Samsung masini spalat inteligenta artificiala

Samsung surprinde in continuare lumea intreaga cu realizarile sale, si a anuntat lansarea masinilor de spalat cu inteligenta artificiala, care invata din felul in care sunt folosite de catre oameni.

București, 21 octombrie 2020 – Samsung anunță astăzi disponibilitatea în România a noii game de electrocasnice inteligente, care include mașini de spălat, combine frigorifice și uscătoare de rufe cu funcții adaptate la nevoile curente ale consumatorilor, eficiente din punct de vedere energetic și cu funcții inteligente.

Anul 2020 are o importanță deosebită în contextul schimbărilor legislative din domeniul energiei. Aceste modificări reprezintă o nouă oportunitate de a le oferi consumatorilor inovații și soluții practice.

”Suntem întotdeauna atenți să identificăm noi oportunități și să dezvoltăm noi categorii de produse, pe baza unei bune înțelegeri a stilului de viață a oamenilor. Facem acest lucru posibil cu noi produse premium, care le ușurează viețile consumatorilor, reduc impactul asupra mediului și permit o utilizare mai facilă”, a declarat Victor Armășelu, Head of Consumer Electronics pentru  Samsung România și Bulgaria.

Mașini de spălat

Noua gamă de mașini de spălat și de uscătoare de rufe include modele care se remarcă prin eficiența energetică superioară și personalizarea experienței de utilizare. Tehnologia QuickDrive™ reduce timpul de spălare cu până la 50% și consumul de energie cu 20%, dar păstrează aceeași performanță de curățare ridicată. Aceste rezultate sunt posibile datorită tamburului unic Q-Drum™ cu partea din spate mobilă, care mișcă apa în direcții diferite asigurând spălarea rapidă, eficientă și delicată a hainelor. Tehnologia EcoBubble™ asigură o spălare puternică, dar delicată, chiar și la temperaturi scăzute. În același timp, funcția de control AI optimizează modul în care utilizatorul spală, pentru a oferi o experiență de utilizare mai simplă si personalizată.

Astfel, funcția AI Control permite memorarea obiceiurilor de utilizare a mașinii de spălat rufe, sugerarea programelor de spălare și afișarea informațiilor în timp util. Noile modele de mașini de spălat dispun de afișaj intuitiv, programe personalizate și conectare Auto Cycle, prin care e selectat automat programul de uscare pe baza celui folosit la spălare.

În plus, aplicația SmartThings oferă sfaturi cu privire la programele de spălare, planificare și depanare.

Funcția AI Wash permite obținerea celor mai bune rezultate de spălare, cu un consum mai redus de apă. AI Wash folosește patru tipuri de senzori pentru a detecta greutatea rufelor și pentru a calcula cantitatea optimă de apă și detergent. Un senzor de turbiditate monitorizează nivelul de murdărire și dacă este necesar, adaugă mai mult detergent sau mai mult timp de clătire.

Funcția AddWash poate fi utilizată după ce utilizatorii au apăsat deja butonul de start al mașinii de spălat. Această funcție permite deschiderea ușii dedicate în timpul programului de spălare pentru a adăuga rufe sau balsam.

Hygiene Steam e un program puternic de igienizare cu aburi care îndepărtează murdăria persistentă și 99% dintre bacterii și alergeni.

Uscătoare de rufe

Noile uscătoare de rufe Samsung beneficiază la rândul lor de tehnologia AI Control, prin care uscarea rufelor se face prin memorarea obiceiurilor. De asemenea, programul de spălare se sincronizează cu cel de uscare.

Împreună cu o mașină de spălat Super Speed Quickdrive, utilizatorii pot obține haine curate și gata pentru a fi purtate în doar 2 ore, economisind în același timp energie. Programul Super Speed poate usca o sarcină mixtă cu materiale din bumbac și sintetice în 81 de minute, în timp ce spălarea cu o mașina Super Speed se face în doar 39 de minute.

Bacteriile sunt eliminate prin funcția Hygiene Care, cutele nu vor mai fi o problemă datorită tehnologiei Wrinkle Prevent, în timp ce funcția OptimalDry usucă rufele inteligent.

Combine frigorifice

Tehnologia Space Max disponibilă pentru noile combine frigorifice Samsung oferă două beneficii importante, simultan. La exterior, frigiderul are un design compact, iar la interior utilizatorii au disponibil mult mai mult spațiu pe rafturi. 

Răcirea în interiorul combinelor frigorifice este perfect uniformă, datorită sistemului All-Around Cooling. Temperatura constantă este asigurată de aerul rece suflat în dreptul fiecărui raft. Funcțiile Optimal Fresh și Humidity Fresh oferă o prospețime îndelungată alimentelor și oferă flexibilitatea alegerii nivelului de umiditate/temperatură.

True No Frost este tehnologia care răcește uniform și împiedică depunerile de gheață, salvând utilizatorul de operațiunea complicată a decongelării. Alimentele perisabile rămân proaspete și hrănitoare, iar utilizatorii vor face economie la factura de energie.

Toate aceste funcții contribuie la alimente mai sănătoase și mai proaspete, care se traduc prin mai puține alimente aruncate și o nevoie mai redusă de plastic.”