DACIA Logan: Decizia IMPORTANTA, Modelul care este INLOCUIT

DACIA Logan are parte de o decizie foarte importanta luata de catre producatorul de la Mioveni, iata ce modelul este inlocuit pentru clienti.

DACIA Logan retrasa

DACIA Logan este in centrul atentiei in aceasta toamna dupa ce o noua serie a fost lansata in mod oficial de catre producatorul de la Mioveni, ea venind cu extrem de multe surprize foarte interesante pentru clientii din Romania. Ati vazut mai mult ca sigur ca versiunea a 3-a a seriei DACIA Logan vine cu atat de multe noutati incat masina este schimbata in totalitate, ceea ce pana la urma este o veste foarte buna pentru romanii care le cumpara.

DACIA Logan a disparut totusi, in mod complet neasteptat, dintr-o versiune care este inca prezenta in numar destul de mare pe strazile din Romania, si care inregistra vanzari destul de bune, cel putin in baza datelor cunoscute pana cum. Vorbim despre versiunea MCV a DACIA Logan, cea care este folosita inclusiv de catre Politia Romana, ea fiind scoasa din productie de catre compania romaneasca pentru a fi inlocuita cu un alt model in curand.

DACIA Logan: Decizia IMPORTANTA, Modelul care este INLOCUIT

DACIA Logan nu mai este produsa in versiunea MCV pentru ca modelul Lodgy este pregatit pentru lansare de catre DACIA, masina fiind deja testata in unele tari din Europa pe drumurile publice pentru a se descoperi eventualele probleme. DACIA Logan a fost lansata in versiunile clasice pe care majoritatea dintre noi le stim deja, iar versiunea MCV va ramane in istorie, si la vanzare in Rusia, acolo unde o companie locala face masini identice.

DACIA Logan va ramane totusi separata de Lodgy, model care va fi vandut ca unul de sine statator, compania romaneasca gandindu-l pentru cei cu familii mari, sau cei care fac transport de pana la 7 persoane. Acest model este unul care ar trebui sa fie destul de popular in multe tari europene, acolo unde masinile cu 7 locuri sunt cautate de catre clienti, iar DACIA Logan nu prea este atat de populara, dar vom vedea in viitor cat de mare, sau mic, e succesul.

DACIA Logan urmeaza sa ajunga in reprezentantele din toata Europa in curand in versiunea noua, care este vanduta si la un pret surprinzator de mic, astfel ca ramane doar sa vedem cat de bune vor fi vanzarile pentru aceste modele.