BCR Romania: Masura OBLIGATORIE Luata pentru Clientii Romani

BCR Romania a luat o masura obligatorie pentru toti clientii sai din Romania, una despre care trebuie sa stie toata lumea in momentul de fata.

BCR Romania chemare

BCR Romania a luat o masura obligatorie pentru toti clientii din Romania, asa cum s-a intamplat si in cazul altor banci din tara noastra, fiind o miscare uniformizata care ii vizeaza pe toti clientii din tara noastra. Cei de la BCR Romania le cer clientilor din toata tara sa isi actualizeze datele personale, asa cum fac si celelalte banci in momentul de fata, toate avand mesaje prin care le cer oamenilor sa isi ofere informatiile personale actualizate acum.

BCR Romania a venit cu aceasta cerere de ceva vreme pentru clientii sai din toata tara, si a incercat in ultimele luni sa convinga cat mai multi dintre ei sa isi actualizeze datele online, chiar fara a merge intr-una dintre sucursalele sale. Vorbim despre un proces foarte laborios pe care il desfasoara atat BCR Romania, cat si alte banci din tara noastra, iar asta pentru ca obligatiile impuse de catre BNR pentru banci cer o actualizare constanta a datelor personale.

BCR Romania: Masura OBLIGATORIE Luata pentru Clientii Romani

BCR Romania chemare actualizare

BCR Romania nu face ceva diferit fata de alte banci din Romania in momentul de fata, iar asta pentru ca toate au actionat la fel, cerandu-le clientilor sa isi actualizeze datele, insa in principal online, fara a ii chema in vreuna dintre sucursalele din toata tara. Aceasta masura este una foarte buna deoarece ii scuteste pe clienti de vizitarea unor locatii ale BCR Romania in care ar trebui sa astepte la coada pentru a intra, ceea ce poate fi periculos.

BCR Romania a luat decizia de a permite actualizarea datelor inclusiv online si pentru ca de luni impune vizitarea sucursalelor sale doar cu o programare prealabila, ceea ce ar trebui sa faca imposibila aglomerarea locatiilor sale. BCR Romania impune aceste masuri pentru ca e necesar ca oamenii sa fie in siguranta, fie ca e vorba despre angajatii sai, sau despre clienti, insa in aceeasi masura e nevoie si de respectarea masurilor de protectie pentru clienti.

BCR Romania va continua sa le ceara clientilor sa isi actualizeze datele personale, si e bine sa o faceti mai repede, decat mai tarziu, iar asta pentru ca de aceasta procedura nu veti scapa.