DACIA Duster 3: Decizia INCREDIBILA Anuntata de un OFICIAL

DACIA Duster 3 este in centrul unei decizii incredibile care a fost anuntata de catre un oficial al companiei, iata ce a dezvaluit acesta pentru masini.

dacia duster 3 planificare

DACIA Duster 3 este urmatorul model foarte important de masina la care DACIA lucreaza in momentul de fata, si care este asteptat pentru lansare de catre foarte multa lume, iar acum vorbim despre o dezvaluire a unui ofiical cu privire la ea. Marc Suss, directorul DACIA care supravegheaza productia noilor masini pe care producatorul le lanseaza, a anuntat ca DACIA Duster 3 nu va fi lansat chiar atat de devreme precum se astepta toata lumea, din pacate.

DACIA Duster 3 urmeaza sa intre in productie abia prin 2024, da ati citit bine, peste 4 ani de zile din momentul de fata, si lansarea ar putea avea loc abia un an mai tarziu, adica undeva prin 2025, daca planurile nu se vor schimba. Marc Suss a afirmat pentru presa din Franta faptul ca ciclul de 6 ani intre lansarile de noi modele de SUV-uri nu va fi respectat si in cazul DACIA Duster 3, care va fi lansata mai tarziu decat “de obicei” de catre producatorul roman.

DACIA Duster 3: Decizia INCREDIBILA Anuntata de un OFICIAL

DACIA Duster 3 urmeaza sa reprezinte o schimbare totala a seriei de SUV-uri produse de catre DACIA, iar din cauza schimbarilor uriase care sunt facute de catre producator, lansarea noilor modele va veni ceva mai tarziu. DACIA Duster 3 va folosi aceeasi platforma CMF-B pe care o vedem in Logan 3 si Sandero 3, iar asta ii va permite companiei sa implementeze unele dintre noutatile majore care se regasesc in ele, dar chiar mai mult de atat.

DACIA Duster 3 era asteptata, conform unor zvonuri, pentru lansare in 2022, sau 2023, insa avand in vedere ca DACIA are planuri foarte mari in ceea ce priveste schimbarile, iata ca vorbim despre o lansare abia in 2024/2025, cel mai devreme. Din moment ce directorul celor de la DACIA pentru produse noi a anuntat ca DACIA Duster 3 va fi lansata atat de tarziu, e cat se poate de clar faptul ca vom avea foarte mult de asteptat pentru noile masini.

DACIA Duster 3 va fi unul dintre cele mai asteptate SUV-uri pe piata din Romania, dar si pe pietele din Europa, iar asta pentru ca va aduce noi tehnologii la preturi extrem de accesibile pentru toata lumea.