GTA 6: Anuntul Neasteptat despre LANSAREA Imimenta (VIDEO)

GTA 6 este, fara discutie, unul dintre cele mai importante jocuri care sunt pregatite in momentul de fata pentru lansare, si milioane peste milioane de jucatori din intreaga lume asteapta cu nerabdare informatii cu privire la noul titlu, iar asta vine si o veste grozava pentru toata lumea.

GTA 6 ar putea avea foarte curand parte de o prima dezvaluire majora cu privire la lansare, sau cel putin un teaser important, asta dand de inteles unul dintre cei mai cunoscuti youtuberi, care sugereaza intr-un clip video ca vom avea parte de surprize mari de la compania Rockstar Games in aceasta perioada.

GTA 6 ar trebui sa aiba lansat un prim teaser, cel putin, adica fie o imagine, fie un trailer de prezentare, sau orice altceva care sa dea de inteles ca jocul este in dezvoltare, si ca va fi lansat pe piata la un moment dat, chiar daca nimeni nu stie cand anume se va intampla acest lucru, in final.

GTA 6 este foarte asteptat pentru ca jucatorii isi doresc sa vada foarte multe schimbari bune in noul joc, iar cei de la Rockstar Games au foarte multe dorinte de acoperit, insa compania e una suficient de puternica pentru a le oferi jucatorilor tot ceea ce isi doresc in aceasta perioada.

GTA 6 va fi lansat abia prin 2022, sau 2023, nimeni nu stie foarte clar, dar e de asteptat sa nu vedem jocul prea curand deoarece procesul de dezvoltare e unul foarte complicat, si necesita mult timp, deci mai trebuie multa rabdare pana cand vom putea efectiv sa ne bucuram de noul titlu al Rockstar Games.