Kaufland: OFICIAL, Decizia IMPORTANTA pentru TOTI Clientii

Kaufland a facut in mod oficial un anunt important cu o decizie majora pe care a luat-o pentru toti clientii sai din Romania, iata ce face lantul de magazine.

kaufland individualizat

Kaufland a publicat un anunt oficial care ii vizeaza pe toti clientii sai din Romania, si desigur ca are legatura cu toate magazinele in care acestia isi fac cumparaturile in aceasta perioada din an, marele lant de hypermarket-uri avand o serie de noutati grozave. Cei de la Kaufland au publicat noul lor catalog online de oferte, iar in el se lauda ca au nu mai putin de 15.000 de premii pe care le ofera pentru clientii din Romania, adica gratuitati speciale pentru noi.

Kaufland este unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din Romania, iar decizia de a oferi atat de multe premii cu siguranta nu a fost una simpla, insa reprezentantii sai doresc sa le aduca romanilor bucurie in aceasta perioada din an. Vorbim si despre o oferta aniversara pentru cei de la Kaufland, iar asta pentru ca lantul de magazine implineste 15 ani de activitate in Romania in momentul de fata, asa ca are promotii demne de lauda.

Kaufland: OFICIAL, Decizia IMPORTANTA pentru TOTI Clientii

Kaufland individualizat premii

Kaufland are o varietate de concursuri pe care le desfasoara in aceasta perioada din an, insa premiile despre care vorbeste in cel mai recent catalog al sau sunt cel mai probabil legate de reducerile de care beneficiaza clientii din Romania. Dupa cum prea bine stiti, Kaufland a lansat foarte multe oferte promotionale pentru a sarbatori cei 15 ani de existenta in Romania, iar multe dintre ele sunt disponibile pentru o perioada limitata de timp, asa ca e bine sa profitatia cum.

Kaufland “leaga” toate aceste oferte si de cardurile sale digitale, astfel ca multe dintre ele sunt disponibile doar daca aveti un card digital inregistrat deja in platforma online a lantului de hypermarket-uri, in caz contrar fiind necesara inregistrarea sa. Separat de asta, exista si oferte personalizate doar pentru cei care au carduri digitale, adica oferte care nu exista in magazinele Kaufland pentru toata lumea, ci doar pentru anumite persoane care le primesc in aplicatie.

Kaufland a gandit foarte multe promotii interesante pentru toti clientii sai in aceasta perioada din an, asa ca trebuie doar sa va decideti de ce anume doriti sa profitati pentru a va bucura si de beneficii pe masura asteptarilor.