WhatsApp: OFICIAL, Schimbarea la care NU te Asteptai (VIDEO)

WhatsApp a lansat una dintre cele mai neasteptate schimbari pentru utilizatori, compania prezentand in mod oficial noutatile in clipul video de mai jos.

WhatsApp a lansat in mod oficial o schimbare foarte importanta pentru aplicatia de mesagerie, una pe care foarte putina lume o astepta in acest moment, dar una care vine sa extinda substantial gama de servicii oferite de catre platforma. Cei de la WhatsApp au decis sa le ofere utilizatorilor din intreaga lume o noua functie care le ofera posibilitatea de a cumpara direct din aplicatia de mesagerie diverse produse pe care companiile le pot vinde acolo.

WhatsApp oferea de ceva vreme posibilitatea pentru companii de a afisa cataloage de produse pentru clientii interesati, insa acum a implementat chiar si optiunea de a vinde produse direct din aplicatie, ceva ce nu astepta lumea. WhatsApp integreaza aceasta functionalitate pentru ca exista foarte multi oameni care folosesc aplicatia in mod constant, si pot fi o sursa foarte buna de clienti pentru companiile din intreaga lume in viitorul nu foarte indepartat.

WhatsApp: OFICIAL, Schimbarea la care NU te Asteptai (VIDEO)

WhatsApp nu a implementat reclame pentru utilizatorii din intreaga lume, asa ca nu poate monetiza platforma sa in acest mod, asa ca acum incearca sa o faca prin intermediul companiilor care isi vand produsele in interiorul sau. WhatsApp le percepe anumite comisioane acestor companii pentru a isi vinde produsele in cadrul aplicatiei, iar cu ele isi acopera costurile de functionare, care nu sunt nici pe departe atat de mici precum ati crede.

WhatsApp este folosita de 2 miliarde de oameni din intreaga lume, insa acest sistem care le permite companiilor sa vanda produse prin aplicatie este disponibil intr-un numar limitat de tari, cel putin deocamdata. WhatsApp va dori sa extinda sistemul si la alte tari de pe glob, insa pana cand va reusi sa faca asta, ne uitam la altii cum isi cumpara produsele rapid, si usor, prin aplicatie, si noi folosim metodele celelalte pe care le ofera diversele companii.

WhatsApp ar putea introduce la un moment dat inclusiv reclame in cadrul aplicatiei sale pentru utilizatorii care o folosesc, insa deocamdata nu exista prea multe indicii cu privire la ceea ce se va intampla din acest punct de vedere.