BRD Romania: Vestea INCREDIBILA, ce TREBUIE sa Stie Clientii

BRD Romania are o veste incredibila pentru milioanele de clienti din Romania, iata ce trebuie sa stii daca ii folosesti serviciile bancare in tara.

BRD Romania stimulare

BRD Romania a facut astazi un anunt incredibil de bun pentru toti clientii sai din toata Romania, unul pe care nu ar trebui sa il ratezi pentru ca iti aduce la cunostinta ceva de care ar trebui sa profiti chiar in acest moment inainte sa dispara in totalitate. Mai exact, cei de la BRD Romania au anuntat un partenariat cu Flanco, care desfasoara deja Black Friday in aceasta pagina pentru toti romanii, si are o oferta speciala la cumparaturile facute de la ei.

BRD Romania le ofera clientilor din toata tara posibilitatea de a-si face cumparaturile la Flanco, chiar si de Black Friday, si de a plati in pana la 40 de rate fara dobanda oricare dintre achizitiile pe care le inregistreaza acolo. Vorbim despre o oferta speciala care va scuteste de plata dobanzii pentru suma pe care o luati de pe cardul de credit de la BRD Romania pentru a va finanta achizitia, si asta va poate scuti de foarte multi bani cheltuiti cu ale voastre cumparaturi.

BRD Romania: Vestea INCREDIBILA, ce TREBUIE sa Stie Clientii

BRD Romania stimulare black friday

BRD Romania nu le spune clientilor direct ca in aceasta pagina Flanco desfasoara o sesiune speciala a Black Friday in momentul de fata, dar e bine sa stiti ca acolo va puteti bucura de toate ofertele pe care magazinul online le are pentru noi. Dupa cum veti observa, daca intrati, Flanco aniverseaza 10 ani de Black Friday cu oferte speciale, iar cardul de credit de la BRD Romania va aduce posibilitatea de a cumpara orice va doriti la preturi foarte avantajoase.

BRD Romania nu e la prima promotie de acest gen pentru a stimula cumparaturile in preajma Black Friday, iar ceea ce vedem acum oferit pentru clienti e perfect normal in aceasta perioada din an, dar si cu aceste oferte extrem de bune. Nu trebuie sa ratati niciuna dintre promotiile speciale pe care Flanco le are, daca sunteti interesati de produsele sale, dar nici ceea ce BRD Romania ofera sub forma de promotie cu rate fara dobanda.

BRD Romania are aceasta promotie disponibila pentru o perioada limitata de timp, asa ca daca nu profitati de ea cat e disponibila, s-ar putea sa dispara si sa nu mai aveti ocazia de a o “prinde”.