WhatsApp: Noua Functie SECRETA Prezentata in Primele IMAGINI

WhatsApp are o noua functie secreta, si foarte importanta, prezentata in primele imagini pentru utilizatorii din toata lumea, iata ce ne va oferi.

WhatsApp individual

WhatsApp are prezentata astazi in primele imagini o noua functie dezvoltata in secret de catre compania americana pentru cele 2 miliarde de persoane care folosesc aplicatia in fiecare luna din intreaga lume. Vorbim despre o functie care in Android este oferita in versiune beta de catre WhatsApp de ceva vreme, ea permitandu-le oamenilor sa isi seteze orice wallpaper ca fundal pentru conversatiile pe care le poarta, si sa il si modifice, putin.

WhatsApp are aceasta functie integrata acum in versiune beta inclusiv in aplicatia pentru iPhone, compania americana testand in versiune beta, cu inginerii sai, aceasta modificare substantiala pe care o va oferi public in viitor. Pana atunci, WhatsApp ne ofera posibilitatea de a vedea cum arata pe iPhone aceasta noua functionalitate, care ne va permite sa personalizam fundalul conversatiilor, chiar si in grupuri, in functie de ceea ce vrem noi sa vedem ca si fundal.

WhatsApp: Noua Functie SECRETA Prezentata in Primele IMAGINI

whatsapp individual wallpaper

WhatsApp ne ofera posibilitatea de a alege orice fel de wallpaper ca si fundal pentru conversatii, desigur din biblioteca locala de wallpaper-uri din telefon, dar si din una externa, ceva ce pana acum nu a mai fost oferit. Mai mult decat atat, WhatsApp permite chiar si modificarea nivelului de opacitate a imaginilor care sunt setate ca si fundal pentru conversatii, ceva ce vine ca o surpriza pentru destul de multa lume, dar ca una foarte buna.

whatsapp individual conversatie

WhatsApp permite efectuarea acestor modificari intr-un mod surprinzator de simplu, la fel ca si cum am schimba un banal wallpaper pentru telefoanele noastre, si avem optiunea de a seta modificari individuale pentru fiecare conversatie, sau una globala. Totul e gandit pentru a ii ajuta pe utilizatori sa nu ramana fara o functionalitate care exista de foarte multa vreme pentru Android, si era ceruta de ani de zile inclusiv pe iPhone, dar s-a cam lasat asteptata, din pacate.

whatsapp individual personalizare

WhatsApp va lansa in mod public aceasta functionalitate in momentul in care ea va fi 100% pregatita pentru a ne fi oferita, si desigur ca va fi nevoie de putina rabdare pana cand se va intampla asta, dar macar o vom avea in sfarsit disponibila.