iPhone 12 Pro NU e Atat de REZISTENT Precum Speram (VIDEO)

iPhone 12 Pro este trecut astazi printr-un test de rezistenta care are menirea de a ne arata cat de adevarate sunt afirmatiile companiei Apple cu privire la nivelul de rezistenta pe care il ofera ecranul noului model de telefon care a fost lansat in cursul lunii trecute pentru noi.

Apple a laudat serial iPhone 12 Pro in baza faptului ca ea are integrat un ecran care este protejat de un tip special de Gorilla Glass care are ceramica inclusa pentru a oferi o protectie mai buna impotriva zgarieturilor si a impactului, dar realitatea este ca nu se prea intampla asta.

Dupa cum veti vedea in clipul video de mai sus, ecranul telefonului iPhone 12 Pro se zgarie la fel de usor precum cel al modelelor lansate inaintea sa, astfel ca nu vorbim decat despre o rezistenta ceva mai crescuta la impact, dar nu si in ceea ce priveste zgarieturile.

iPhone 12 Pro ofera totusi rezistenta foarte buna in ceea ce priveste indoirea, aici Apple reusind sa ofere un telefon care nu poate fi stricat la fel de usor precum unele modele lansate inaintea sa, si va aduce cu siguranta aminte de seria iPhone 6, si problemele pe care le-a avut.

iPhone 12 Pro nu are un ecran care nu poate fi zgariat, si ar trebui sa stiti asta oricum, pentru ca sticla se zgarie si se sparge, indiferent ce-i faceti, dar spre deosebire de modelele anterioare, sticla din aceste modele e mai rezistenta.