LIDL Romania: Anuntul SPECTACULOS, e GRATUIT pentru Romani

LIDL Romania are un anunt spectaculos pentru toti clientii sai din toata Romania, iata ce a decis sa ofere gratuit acum, si cum profiti de tot imediat.

LIDL Romania mixat

LIDL Romania nu se lasa mai prejos decat celelalte lanturi de magazine din tara noastra, si a facut un anunt spectaculos pentru clientii sai din toata Romania, anuntand o noua mare gratuitate pe care o ofera pentru acestia chiar de acum. Desi LIDL Romania nu-si aniverseaza cu fast anii de activitate din Romania, lantul de magazine are totusi un nou concurs pentru clientii sai din toata tara, si sunt oferite cateva premii interesante in mod gratuit.

LIDL Romania a creat o pagina speciala in website-ul sau in care oricare dintre clientii din toata Romania pot intra pentru a mixa melodiile puse la dispozitie de catre lantul de magazine pentru a avea sansa de a castiga unul dintre premiile oferite. Vorbim despre o idee foarte interesanta care este pusa in practica de catre cei de la LIDL Romania pentru a le da romanilor sansa de a castiga cateva premii destul de interesante in aceasta perioada.

LIDL Romania: Anuntul SPECTACULOS, e GRATUIT pentru Romani

LIDL Romania mixat karaoke

LIDL Romania le ofera romanilor din toata tara, care se inscriu la concursul sau prin intermediul website-ului, posibilitatea de a castiga boxe portabile, tablete, un set de karaoke, sau casti wireless, totul foarte simplu si usor. LIDL Romania nu a facut concursul foarte complicat, astfel incat oricine este interesat sa se inscrie, si sa se bucure de promotia sa, sa o poata face fara sa se gandeasca la faptul ca n-ar avea vreo sansa de castig.

LIDL Romania se foloseste si de adorabila sa mascota Pufarici pentru a promova acest concurs, si o puteti vedea in imaginea de mai sus mixand cu tarie melodiile pe care LIDL le-a pregatit pentru toti concurentii. Aveti mai sus inclusiv link-ul catre pagina in care cei de la LIDL Romania organizeaza concursul, asa ca puteti foarte rapid sa va duceti pentru a incepe sa mixati, si sa aveti o sansa reala de a castiga unul dintre premiile puse in joc.

LIDL Romania desfasoara acest concurs pentru o perioada limitata de timp, asa ca ar fi bine sa participati la el inainte sa dispara in totalitate din website, deci deveniti un DJ virtual pentru a castiga premii interesante.