Orange: ANUNT de ULTIMA ORA, ce Ofera GRATUIT pentru Romani

Orange a facut un anunt de ultima ora cu o surpriza colosala pentru toti clientii sai din Romania, iata ce a decis sa ofere gratuit pentru romani acum.

orange multumiri

Orange surprinde din nou astazi pe toata lumea cu un anunt la care nimeni nu se astepta, dar unul care vine ca o veste grozava pentru toti cei care vor sa foloseasca serviciile sale in Romania in momentul de fata. Cei de la Orange au anuntat o noua schimbare pentru beneficiile de care pot profita clientii din toata Romania, mai exact, oferirea a 20% din valoarea unei facturi sub forma de puncte Thank You daca aceasta este achitata exclusiv online, cu detalii in aceasta pagina.

Orange ofera o suma mare sub forma de puncte Thank You pentru clientii din Romania care aleg sa isi plateasca facturile prin intermediul contului online din platforma My Orange, ceva ce si alti operatori de telecomunicatii fac. Alternativa la My Orange este Orange Money, clientii putand opta sa faca plata prin oricare dintre cele doua servicii oferite de catre Orange, iar rezultatul va fi acelasi, 20% din suma facturii oferita sub forma de puncte Thank You pentru ei.

Orange: ANUNT de ULTIMA ORA, ce Ofera GRATUIT pentru Romani

Orange le ofera de foarte multa vreme clientilor sai recompense de acest gen, adica puncte Thank You pentru plata facturilor, astfel ca promotia de acum vine sa suplimenteze ceea ce era deja oferit gratuit pentru noi. Orange tripleaza valoarea punctelor Thank You pentru cumparaturile facute de catre clienti prin intermediul magazinului sau online, astfel ca orice obtineti prin plata facturilor, si nu numai, va avea de fapt o valoare mult mai mare, in final.

Orange incearca sa ii convinga pe romani sa-si plateasca facturile online in cea mai mare parte a timpului, si sa evite sa mearga in oricare dintre magazinele sale, pentru a ramane in siguranta. Ideea este una foarte buna, iar cresterea valorii punctelor Thank You la 20% va fi cu siguranta de bun augur pentru a convinge si mai multi oameni sa isi plateasca prin internet facturile pentru serviciile pe care grupul de telecomunicatii le ofera in tara noastra acum.

Orange este cel mai mare operator de telecomunicatii din Romania in momentul de fata, si continua sa le ofere clientilor din toata tara doar cele mai bune servicii de care pot profita ei chiar acum.