Samsung GALAXY S30: Decizia PROASTA, cum va COPIA iPhone 12

Samsung GALAXY S30 urmeaza sa aiba parte de o decizie foarte proasta impusa de catre Samsung, iata ce va copia de la seria iPhone 12 lansata de Apple.

Samsung GALAXY S30 iphone

Samsung GALAXY S30 urmeaza sa aiba parte de o decizie foarte proasta din partea celor de la Samsung, una care vine dupa ce pentru seria iPhone 12 a fost facuta o schimbare foarte importanta, care a nemultumit foarte multi clienti. Apple a luat decizia de a nu mai oferi cu telefoanele din seria iPhone 12 nici casti, si nici incarcator, iar pentru Samsung GALAXY S30 este analizata o decizie similara in momentul de fata, spre nemultumirea foarte multor persoane.

Samsung GALAXY S30 nu are deocamdata o decizie finala luata de catre cei de la Samsung, deci orice e posibil in momentul de fata, insa dupa cum arata lucrurile, se cam pare ca incarcatorul si castile vor disparea din pachet. Daca va aduceti aminte, acum cativa ani Samsung a luat decizia de a elimina portul audio de 3.5mm din telefoanele sale dupa ce Apple a luat decizia aceasta cu iPhone 7, iar acum cu Samsung GALAXY S30 se cam repeta istoria.

Samsung GALAXY S30: Decizia PROASTA, cum va COPIA iPhone 12

Samsung GALAXY S30 fara casti si incarcator ar fi o lovitura mare pentru unii dintre clientii Samsung, in special cei care acum rad de Apple, si vor trebui sa “inghita” o decizie similara anul viitor. Chiar daca deocamdata Samsung doar analizeaza ideea de a face o asemenea schimare pentru Samsung GALAXY S30, sunt destul de convins ca ea va fi aplicata pentru a se reduce costurile de productie pentru noua serie de telefoane.

Samsung GALAXY S30 nu va fi “lovit” la fel de tare precum iPhone 12 de o decizie de acest gen pentru ca lumea e deja obisnuita cu ea, iar telefoanele Apple se vand oricum in cantitati foarte mari, in ciuda acestei decizii luate in Cupertino. In aceasta idee, este improbabil ca Samsung GALAXY S30 sa fie afectat pe partea de vanzari din cauza deciziei Samsung de a renunta la casti si incarcator pentru intreaga serie, deci o vom vedea mai mult ca sigur aplicata.

Samsung GALAXY S30 urmeaza sa fie prezentat undeva in luna februarie a anului viitor, in timp ce lansarea in magazine ar trebui sa aiba loc in martie, asa acum s-a intamplat si in anii anteriori.