Android: Noua Functie SECRETA pentru MILIOANE de Telefoane

Android are o noua functie secreta dezvaluita pentru milioane de telefoane din toata lumea, iata ce a facut compania Google pentru toata lumea acum.

Android comparator

Android are o noua functie secreta pentru milioane de telefoane din intreaga lume, si vorbim despre ceva care nu era disponibil pana acum pentru utilizatori, dar care incepe sa fie afisat de catre Google, pentru unii. Mai exact, cei de la Google au inceput sa afiseze in aplicatia Google Play Store pentru Android un comparator pentru aplicatiile care sunt disponibile pentru utilizatorii din intreaga lume in momentul de fata, dupa cum puteti vedea mai jos.

Android nu are in mod normal o asemenea functionalitate, astfel ca cea secreta de acum devine vizibila doar pentru un numar redus de utilizatori din lumea intreaga care au ales sa participe la un proces beta de testare. Dupa acceptarea participarii la el, utilizatorii Android vor vedea pe telefoane comparatia intre aplicatiile pe care cei de la Google le recomanda in partea de jos a unei pagini ce apartine unei aplicatii din Google Play Store.

Android: Noua Functie SECRETA pentru MILIOANE de Telefoane

Android comparator aplicatii

Android afiseaza deocamdata doar un set limitat de aplicatii pentru utilizatorii aplicatiei Google Play Store, astfel ca nu veti putea vedea cine stie ce informatii, dar vorbim totusi doar despre un test limitat deocamdata. Cei de la Google vor extinde functionalitatea si pentru alte aplicatii care sunt disponibile in Google Play Store, totul in functie de ceea ce cauta si vizualizeaza utilizatorii Android in cadrul magazinului de aplicatii.

Android ne va ajuta foarte mult cu aceasta schimbare, iar asta pentru ca acum vom putea compara mult mai usor functiile unor aplicatii, dar si review-urile pe care acestea le-au primit de la alti utilizatori. Ideea de a implementa un comparator de aplicatii pentru Google Play Store este ceva foarte interesant din partea Google pentru Android, si avand in vedere ca totul e afisat in magazinul de aplicatii, toata lumea se poate bucura de schimare fara vreun update.

Android are testata aceasta functionalitate inainte de lansare, asa ca va trebui sa mai asteptam pana cand totul va fi 100% pregatit pentru a fi disponibil pentru noi, asa ca poate ca in 2020 totul va fi ok.